Kent State University - College of Public Health

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Karrierer inden for offentlig sundhed

College of Public Health ved Kent State University forbereder studerende til karriere inden for nogle af nutidens mest spændende sundhedsområder: nødstyring, sygdomsundersøgelse, sundhedsadministration, arbejdsmiljø og sikkerhed, miljømæssig risikovurdering, global sundhed og mange andre. Vi tilbyder akademiske programmer, der giver en " Pathway til en folkesundhedskarriere" for studerende i alle faser af deres karriere fra start- og mellemniveau til seniorledelse eller avanceret forsker.

STUDERE I UDLANDET

Studerende kan også opleve folkesundhed globalt i Genève, Schweiz, Colombia, Argentina og andre internationale placeringer. Du kan lære af eksperter fra hele verden og opleve førstehånds, hvordan folkesundhed gør en forskel i verden.

FAKULTET

Vores fakultet har trænet på nogle af de bedste universiteter i USA og bringer mange års erfaring med dem til klasseværelset og laboratoriet. De byder studerende velkommen til at arbejde sammen med dem med banebrydende forskningsprojekter inden for områder som stofmisbrugsforebyggelse, miljøsygdomsagenter, sundhedsfærdighed og sundhedssystemændringer, voldsforebyggelse, skadeforebyggelse og sportsskader, kronisk sygdomsforebyggelse og en række andre spændende forskningsemner.

Placeringer

Kent

Address
Hilltop Drive,750
44240 Kent, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: