Lurleen B Wallace Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et budskab fra præsidenten

Dr. Herbert HJ Riedel

Tak for din interesse i Lurleen B. Wallace Community College og velkommen til vores hjemmeside. Vi er en af ​​1195 omfattende community colleges i USA, der uddanner 46% af alle studerende i landet og award 555.000 associerede grader og 295.000 certifikater hvert år. LBW er en af ​​de 26 medlems kollegier af Alabama Community College System, en førende ressource for at give videregående uddannelse og økonomisk udvikling i vores stat.

LBW udmærker sig ved en fremragende, kompetent og omsorgsfuld professionel fakultet; relevante uddannelser til den virkelige verden; og lederskab i de samfund, vi betjener til at forbedre deres livskvalitet gennem uddannelsesmæssige og kulturelle tilbud. Vores studerende har gavn af en kollegial atmosfære tæt på hjemmet, mange studerende klubber og organisationer, og særlige begivenheder, såsom Ms LBWCC Pageants, Saints Day, blå og hvid Day, montage programmer, og særlige forestillinger afholdt i forbindelse med Covington Arts Rådet. LBW deltager i intercollegiate atletik i National Junior College Athletic Association (NJCAA) i mænd og kvinders basketball, baseball, og Softball.

Vores campusser i Andalusien, Greenville, og Opp og vores Luverne Center, give up-to-date og attraktive bygninger med smukke haveanlæg. Hver campus har et moderne konferencecenter, til rådighed for College og samfund begivenheder. Både MacArthur og Andalusien universitetscampusser har gå / fitness stier, med sidstnævnte også tilbyde et veludstyret fitnesscenter, oplyste tennisbaner, Evans Barnes Golf Course, og byen Andalusien Dream Park.

Jeg inviterer dig til at udforske de mange muligheder Lurleen B. Wallace Community College har at tilbyde, og håber inderligt, at vi kan blive en del af din fremtid, ligesom LBW har været en del af fremtiden for mange af vores lokale ledere siden 1965. I dag mere end nogensinde, er afgørende for vores samfund 'fremtidige vækst og velstand succes denne vigtige samfund ressource.

Placeringer

Andalusien

Address
1000 Dannelly Boulevard,
P.O. Drawer 1418

AL 36420 Andalusien, Alabama, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig