Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores programmer

The University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business er gentagne gange blevet kåret som en af ​​de bedste business schools i USA af kilder såsom US News & World Report, Bloomberg Businessweek og The Princeton Review. Lige så vigtigt er, har vi været AACSB akkrediteret (en ære tjent ved kun 15% af verdens business schools) siden 1919. Vi tilbyder de studerende et nationalt rangeret MBA-program samt otte specialiserede kandidatuddannelser, hvoraf seks er blevet klassificeret blandt de Top 10 programmer i USA. Vores MBA-program blev for nylig rangeret # 1 i USA baseret på vores faglige kvalitet, jobformidling succes og undervisning overkommelige priser.

Vores programmer kombinerer transformativ læring klasseværelse med virkelige verden læringserfaringer. Vores studerende har utallige muligheder for at deltage i regionale, nationale og globale case konkurrencer, få hands-on erfaring, mens du arbejder på projekter for globale kunder som Procter & Gamble, Kelloggs og Citi, og studere i udlandet i Nordamerika, Sydamerika, Europa og Asien.

Fordi specialisering giver mulighed for dig at virkelig mestre en ny disciplin og markant drive din karriere og indtjeningsevnen, tilbyder vi de studerende mulighed for at specialisere deres uddannelse med en af ​​mere end 20 graduate certifikater spænder fra funktionelle områder som marketing, finansiering og drift til tværgående emner som data-analyser, innovation og iværksætteri.

vores placering

The University of Cincinnati ligger i Cincinnati, Ohio, en af ​​de største business hubs i USA. Fire hundrede af de virksomheder på Forbes 500 listen har en tilstedeværelse i Cincinnati og byen Cincinnati er hjemsted for hovedkvarteret for flere Fortune 500-virksomheder per indbygger end New York, Los Angeles eller Chicago. Faktisk er verden hovedkvarter for syv Fortune 500 virksomheder beliggende inden for 3 miles fra University of Cincinnati campus. Fordi så mange store virksomheder er så tæt på vores campus, ledende medarbejdere har rigelige muligheder for at gæsteforelæsning i vores klasser og deltage i vores forskellige on-campus arrangementer og konkurrencer.

CNN Money nylig navngivet Cincinnati en af ​​de Top 6 steder i USA til at starte en virksomhed og Forbes rangeret vores by som det 7. højeste gennemsnitlige indkomst i USA baseret på leveomkostninger. Mashable rangeret Cincinnati den mest sociale by i USA, Movoto rangeret det en af ​​de Top 10 smarteste byer i landet og Kiplinger magasin rangeret Cincinnati sin # 1 bedste satsning for ”hot spots”, og en af ​​de 10 største byer i Det Forenede stater for unge voksne.

vores universitet

The University of Cincinnati er hjemsted for 44.000 studerende og vores alumner i øjeblikket bor i alle halvtreds stater og i 125 lande verden over. Mere end 4000 internationale studerende gik på University of Cincinnati i 2015-16 akademiske år, og vores universitet blev for nylig rangeret # 5 mest indbydende universitet i verden af ​​International Student Barometer. Desuden blev University of Cincinnati nylig kåret som en af ​​de ”verdens smukkeste campusser” af Forbes Magazine.

Placeringer

Cincinnati

Carl H. Lindner College of Business

Address
College of Business
Carl H. Lindner Hall
University of Cincinnati
2925 Campus Green Drive
Cincinnati, Ohio 45221-0020

45221-0020 Cincinnati, Ohio, USA
Telefonnummer
+1 513-556-7020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited