Lehigh University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Lehigh

Et levende, dynamisk campusfællesskab

Beliggende i Pennsylvania smukke Lehigh Valley, er Lehigh et af landets mest fornemme private forskningsuniversiteter. Gennem akademisk strenghed, en iværksættertankegang og samarbejdsmuligheder udfordrer vi vores studerende til at blive fremtidens ledere.

Ubestrideligt Lehigh

I over 150 år har Lehigh haft øje med fremtiden og omdefinerer, hvad det betyder at føre hvert skridt på vejen.

Velkommen til College of Arts and Sciences

Som Lehighs største og mest forskellige college, er vi hjemsted for samfundsvidenskab, kunst, humaniora og naturvidenskab. Med 1.894 bachelorstuderende, 342 kandidatstuderende, 270 fuldtids fakulteter og 90 professionelle medarbejdere, er vi sammenlignelige i størrelse og tilbyder intimitet fra et liberalt kunstuniversitet, men alligevel drager fordel af ressourcerne til et forskningsuniversitet. Vores fakultet er dygtige lærde, kunstnere og forfattere, anerkendt nationalt og internationalt som ledere inden for deres felt, der deler et engagement i integrationen af undervisning og stipendium i innovative, dynamiske læseplaner, der er indstillet i et intellektuelt stimulerende miljø.

Vores bachelor- og kandidatuddannelser forbereder de studerende på kompleksiteten i den verden, de vil opdage efter eksamen, hvor de vil finde konkurrerende visioner og værdier, som de skal arbejde for at forstå, og som de skal reagere effektivt på. Kollegiet er et rum for en intens dialog. Vi uddanner studerende til at foregribe og lede forandring, se udfordringer som muligheder, omdanne viden til handling og gøre en forskel i verden. Vi søger at maksimere studerendes vækst og udvikling, mens vi placerer individet i den bredere kontekst af den menneskelige kultur og den naturlige verden. Vores klasseværelser strækker sig ud over fire vægge til det bredere samfund og til lande, der spænder over kloden.

"Uanset dine forhåbninger vil programmerne på College of Arts and Sciences udfordre dine antagelser, udvide dine evner og udvide dine muligheder."

Lehigh University College of Arts and Sciences

Udforsk vores verden. Oplev dig selv.

På College of Arts and Sciences lærer studerende, vokser, deler ideer og udvikler en følelse af retning, der varer livet ud. Kollegiet giver et læringsmiljø, der engagerer studerende med fakultet, der driver den intellektuelle udvikling af deres discipliner. Uanset dine forhåbninger vil programmerne på College of Arts and Sciences udfordre dine antagelser, udvide dine evner og udvide dine muligheder. Vær en del af et livslangt læringsmiljø, der giver dig nye akademiske stier, nye personlige retninger og stadigt stigende muligheder. Uanset om det er at fremme dine karrieremål, finde nye horisonter eller pleje din sjæl, opdage de programmer, der engagerer, beriger, informerer, udfordrer og inspirerer.

Betydningen af mangfoldighed

College of Arts and Sciences er et samfund af lærde og undervisere, der deler en lidenskab for forfølgelsen af viden og udvidelsen af vores forståelse af verden. Vi søger et samfund med fakultet, personale og studerende, der reflekterer samfundet som helhed. Mangfoldighed er en kritisk komponent i akademisk ekspertise og er essentiel for at udføre vores dobbelte mission inden for uddannelse og forskning. Vi lærer bedst, når vi udsættes for perspektiver, erfaringer, tro og synspunkter, der er forskellige fra vores egne. Dette opnås lettere i et rigt forskelligt miljø. Verden i dag er sammenkoblet og indbyrdes afhængig. Vi er mest succesrige i livet, når vi omfavner og fejrer alle medlemmer af vores samfund talenter og evner. Ved kraftigt, men respektfuldt at udforske både vores forskelle og vores fælles forhold, skaber vi forståelse og mere civilsamfund.

Vi har gjort tilgængelig på dette websted en masse information om livet i kollegiet eller kunst og videnskaber i Lehigh. Du finder links til vores afdelinger og de mange tværfaglige programmer og forskningscentre, der engagerer fakultetet og studerende. Jeg håber, at du vil udforske og opdage de muligheder, som College of Arts and Sciences tilbyder.

Robert A Flowers
Herbert og Ann Siegel Dean
College of Arts and Sciences

Lehigh University Linderman Library

Placeringer

Betlehem

Address
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Betlehem, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig