Longy School of Music of Bard College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bliv musiker, som verden har brug for, at du skal være.

Verden har brug for musik nu mere end nogensinde. Longy forbereder dig til at blive en enestående musiker, der kan engagere nye målgrupper, undervise enhver og hvor som helst og bruge kunst til at ændre liv i samfund rundt om i verden.

Longy School of Music of Bard College er en uddannelseskonservatorium i Cambridge, Massachusetts med et ekstra campus i Los Angeles, Californien. Vi tilbyder et komplet spektrum af performance, komposition og undervisningsprogrammer. Hos Longy vil du opdage mange stier for at gøre et meningsfuldt liv i musik.

Longy School of Music of Bard College forbereder musikere til at gøre en forskel i verden. Dets fakultet tilskynder til vækst af fantasi og fremmer en holdning til forespørgsel om musikens og musikerens rolle i den større verden.

Den langvarige forskel

Socialt imperativ

Longy er et vinterhave, hvis mission er at forberede musikere til at gøre en forskel i verden. Dette sociale imperativ er kernen i skolens læseplan, og tilskynder eleverne til at blive musikere verdenen har brug for dem til at være.

Skolen er forpligtet til at forberede sine elever til at møde et skiftende musikalsk landskab head-on, hvilket giver dem evnerne til at udføre, ambitionen om at undervise og ønsket om at udvide adgang og muligheder inden for klassisk musik. Hver studerende opfordres til at leve efter Longys dristige mission og aktivt tjene samfundet omkring dem. Ved at væve kunst og service sammen som en integreret del af læseplanen, skaber Longy en ny fremtid for klassisk musik.

Catalyst Curriculum

Vi uddanner musikere til at være katalysatorer - kunstnere, der ved, hvordan man skaber forandring og får ting til at ske. Derfor har vi vendt vores kandidatuddannelse på hovedet med en anden slags læseplan, tilpasset til dig. Det parrer musikalsk ekspertise med fokus på de færdigheder, du har brug for for at være musiker: evnen til at designe oplevelser, producere projekter og engagere publikum med enestående musikmøder. Med fakultet som dine facilitatorer, vil du tage føringen i din egen uddannelse: at udforske, eksperimentere og følge din lidenskab. Du lærer, hvordan du skaber dine egne muligheder for arbejde, og i sidste ende vil du opdage, hvem du vil blive som musiker.

Samarbejdeskultur

Longy er et sted, hvor "samarbejde" og "ensemble" beskriver både vores forestillinger og den måde, vi lever og lærer sammen. Du vil være en del af et samfund af musikere, der stammer fra hinanden. Du går sammen med medstuderende om at udføre dine kompositioner, mens du udfører deres værker. Og når du engagerer publikum og vokser som musiker, vil dine mentorer og klassekammerater dele din al succes.

Real-World Experience

Fra dine første dage på Longy bliver du Boston-musiker, der optræder professionelt med fakultetet på koncertstadier rundt om i byen. Du får netværksmuligheder med et omfattende samfund af musikere og musikorganisationer.

Udvikl de færdigheder, du har brug for for at være en succesfuld musiker i et stadigt udviklende landskab. Udforsk de mange stier, et musikalsk liv kan tage. Få praktisk oplevelse fra den virkelige verden, der forbereder dig til den gør-det-selv-karriere, som kunstnere skal navigere.

Vibrant City Location

Longy's campus ligger i det pulserende Harvard Square og mindre end tre miles fra centrum af Boston og giver studerende adgang til et væld af musikalske og kulturelle rigdomme overalt i New England. Fra Boston Symphony Orchestra til Museum of Fine Arts til den berømte Kendall Square, Cambridges centrum for verdensrystende innovation, Boston / Cambridge er ikke kun et kulisse - det er din campus og en integreret del af Longy-oplevelsen.

Forbes udnævnte Boston til den næst mest kreative amerikanske by.128699_Longy-4-students.jpg

Visionen for Longy

Hvordan forbereder du musikere til at gøre en forskel i verden?

Bed dem om at være dejlige. Giv dem den mest strenge uddannelse. Hold studerende i alle aldre til de højeste standarder for kompromisløs ekspertise. Inspirér dem til at være kunstnere, der kan bevæge hjerter, oplyse sind, krydse grænser og broskiller. Vis dem, hvordan ekstraordinære musikere også skal være enestående mennesker.

Bed dem derefter om at være ledere. Motiver dem til at gå ikke bare de veltråkkede stier, men til at blusse nye, smede muligheder for sig selv og andre, mens de går. Provocer dem, når de lærer og raffinerer musikalske færdigheder, til at overveje, hvor disse færdigheder kan tage dem.

Opret samarbejde, da store ledere også skal være store lyttere. Fokus på kammermusik, hvor studerende i mangel af en dirigent skal påtage sig ansvaret for at finde deres egne stemmer.

Installer en iværksætterånd og opbygge kritiske tankegangsfærdigheder hos studerende, så de matcher deres musikalske evner. Lær dem, hvordan man starter en langsom bevægelse en dag, lancerer en koncertserie den næste og optræder i koncertsaler, klubber og hvor som helst de kan finde et sultent publikum.

Inspirere studerende på alle niveauer til at drømme om, hvordan deres musik kan transformere deres liv og andres liv. Hjælp dem med at formulere deres drømme og sæt dem derefter i praksis. Opret partnerskaber med virksomheder, skoler og naboer, hvor studerende kan teste deres ideer i den virkelige verden.

Opret et miljø til inkubation - et sted, hvor store musikere og gode ideer kan dyrkes. Gør det til et mangfoldigt sted, hvor forskellen kan udvide sindet og udvide perspektiver. Hold det intimt, så individuel opmærksomhed er garanteret. Prissamarbejde og kreativitet lige så musikalsk dygtighed. Opmuntr hver studerende til at spørge deres kammerater - "Hvordan kan jeg hjælpe dig med at nå dine drømme?"

Sådan vil Longy School of Music of Bard College forberede musikere til at gøre en forskel i verden: ved at tilbyde en uddannelse, der lærer studerende at være ekstraordinære musikere og mennesker, mens de udfordrer dem til at finde nye måder at ændre verden gennem musik på.

Dette er vores drøm. Dette er vores vision.

Placeringer

Cambridge

Address
Garden Street,27
02138 Cambridge, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig