Loyola University Maryland College of Arts and Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"Loyola", efternavnet til St. Ignatius, grundlægger af jesuitterne, bærer dyb betydning og historie på jesuitterskoler og universiteter over hele landet og rundt om i verden.

Loyola College i Maryland var den første institution i USA, der bar navnet Loyola, og i løbet af mere end 150 år kom navnet Loyola College til at repræsentere en rig og vidunderlig historie med uddannelsesmæssig ekspertise, varige værdier og engagement i jesuitternes tradition for den liberale kunst. Mens universitetet har antaget en betegnelse, der tydeligere fanger karakteren af dets programmer, lever navnet "Loyola College" videre på universitetets skole for kunst og videnskab, hjørnestenen i den jesuitiske tilgang til uddannelse.

Mission, vision og værdier fra Loyola University Maryland

Loyola University Maryland er et jesuitisk, katolsk universitet forpligtet til de pædagogiske og åndelige traditioner i Society of Jesus og udviklingen af hele mennesket. Derfor inspirerer universitetet studerende til at lære, lede og tjene i en forskelligartet og skiftende verden.

Hos Loyola betyder dette, at læseplanen er streng, og fakultetets forventninger er høje. Ud over akademiske kurser udføres Jesuit-missionen gennem en række programmer og begivenheder sponsoreret af forskellige universitetsafdelinger, herunder campusministeriet og Center for samfundstjeneste og retfærdighed. Loyola sigter mod at føre studerende, fakultet, personale, alumner og venner fremad til at forfølge et undersøgt liv med intellektuel, social og åndelig skelneevne. Ved at forfølge disse mål hævder Loyola en dristig vision: at Loyola University Maryland vil være landets førende katolske, omfattende universitet. De standarder, som vi måler denne præstation, inkluderer indskrivning af fremragende studerende; oprettelse af et forskelligt og støttende samfund kultivering af et strengt intellektuelt klima, der tydeligt forbereder kandidater til at lykkes i enhver bestræbelse, de vælger at forfølge; fakultetets videnskabelige præstationer anerkendelse af akademiske jævnaldrende de intellektuelle og professionelle opnåelser og generøsiteten af alumnernes ånd.

Placeringer

Baltimore

Address
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig