Loyola University Maryland School of Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hos Loyola gør vi mere end at forberede lærere. Vi former dygtige undervisere. Vores primære mål er at udvikle meget effektive og etiske uddannelsesledere og forandringsagenter, der deler vores overbevisning om såvel som vores forpligtelse til at skabe social retfærdighed ved at forbedre uddannelsen for alle børn, især dem der lider mest af et utilstrækkeligt system.

Vores engagement i uddannelse og social retfærdighed stammer fra en 450 år gammel jesuittradition, der værdsætter akademisk ekspertise, integritet, service, samfund og dømmekraft. Vi sigter mod at uddanne hele personer i intellekt, bevidsthed og ånd, så de forlader her med viden, medfølelse og moralsk kompas for at lede vejen for andre. Vores mission er at forberede undervisere, der kan skabe grundlæggende ændringer for en studerende, en skole eller et system.

School of Education vil være førende inden for forberedelse af undervisere og forskere til effektivt at samarbejde med byskoler og samfundsbaserede organisationer, når vi arbejder sammen for at forbedre livskvaliteten for børn, familier og samfundet som helhed.

School of Education er mission at give inspirerende undervisning, gennemføre og formidle innovativt stipendium og aktualisere social retfærdighedspraksis med skole- og samfundspartnere. Fakultet og personale anvender de principper, der ligger i cura personalis, omsorg for hele mennesket, i udviklingen af transformationspædagoger, der vil lære, lede og tjene i de forskellige og skiftende samfund i Baltimore, staten, nationen og verden.

Placeringer

Baltimore

Address
North Charles Street,4501
21210 Baltimore, Maryland, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig