Loyola University Maryland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Loyola

Loyola University Maryland er en Jesuit, Katolsk Universitet engageret i de pædagogiske og åndelige traditioner i Jesu Samfund og udviklingen af hele personen. Derfor inspirerer universitetet eleverne til at lære, lede og tjene i en forskelligartet og skiftende verden.

På Loyola har de idealer, der har styrt jesuituniversiteterne i næsten 500 år - akademisk ekspertise, cura personalis , service, retfærdighed, mangfoldighed og integritet - blandt andet fortsætter med at forme de akademiske, sociale og åndelige oplevelser, vi tilbyder vores studerende, programmer vi forfølger, og de forhold, vi bygger med de lokalsamfund, der omgiver os.128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Loyola Mission

Loyola søger at forberede elever på både bachelor- og kandidatniveau for liv til meningsfuld faglig service og ledelse. På Loyola betyder det, at læseplanen er streng og fakultetets forventninger er høje. Studerende udfordres til at forstå de etiske dimensioner af det personlige og faglige liv og at undersøge deres egne værdier, holdninger og overbevisninger.

Udover akademiske kursusaktiviteter understøttes Jesuit-missionen gennem en række forskellige programmer og arrangementer sponsoreret af forskellige universitetsafdelinger.

Vision Statement

Uddannelse af mænd og kvinder af medfølelse og kompetence, der er bange for ønsket om at søge Guds større ære i alle ting, repræsenterer Loyola University Maryland 's fortsatte ambition. Det ideal, som først blev belyst af St. Ignatius of Loyola, grundlægger af Jesu Samfund og navngivende for vores universitet, fortsætter med at guide Loyola, da det stræber efter at lede studerende, fakultet, personale, alumner og venner frem til løftet om en undersøgt liv af intellektuel, social og åndelig skelnen.

I forfølgelsen af disse mål hævder Loyola en dristig vision, som universitetet vil opnå ved at give bachelorstuderende en liberal uddannelse, der forvandler dem, der sikrer, at de sætter højeste værdi på det intellektuelle liv, og det giver dem en forståelse af, at lederskab og service til verden er tæt forbundet. På samme måde vil Loyola være en anerkendt leder inden for kandidatuddannelse og tilbyde programmer, der svarer til behovene hos de faglige og akademiske samfund, det tjener, inspirerer sine kandidatstuderende til lederskab og inddrager dem viden om, at service til den større verden er en definere måling af deres faglige ansvar fuldt ud forstået.

I alt dette vil Loyola altid være opmærksom på Jesuitforbuddet, at målet med al uddannelse i sidste ende er udvidelsen af den menneskelige ånd.128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Placeringer

Baltimore

Address
4501 N. Charles Street
Baltimore, MD 21210

Baltimore, Maryland, USA