Missouri Baptist University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MBU sætter eleverne på en sti til succes ved at understrege betydningen af ​​studiet og service. Hver elev går på campus med potentiale. Vi hjælper dem med at tage, hvad der ligger inden for og omdanne det til en lys fremtid. MBU er mere end en blomstrende liberale kunst universitet. Det er et sted, hvor de studerende skinne på.

MISSOURI Baptist University'S forpligtelse til spredning

Missouri Baptist University er engageret i at bevare et samfund, der anerkender og værdsætter den iboende værdi og ethvert menneskes værdighed. Missouri Baptist University bekræfter, at en vigtig del af integrationen af ​​tro og læring er den erkendelse, at alle mennesker er skabt i Guds billede og fortjener respekt og værdighed. Vi søger at sikre, at alle elever har fuld adgang til de uddannelsesmæssige, sociale og åndelige vækstmuligheder, at universitetet giver at sikre, at eleverne forstår og værdsætter en af ​​universitetets kerneværdier, som er "social forandring gennem tjeneste og lederskab." Gennem sin læseplaner og klasseværelset erfaringer, universitetet har til formål at udvikle og give næring til mangfoldighed, fordi det styrker organisationen, fremmer kreativ problemløsning, og beriger os alle.

Målet er at præsentere materialer og aktiviteter, der er respekt for forskellige grupper, herunder, men ikke begrænset til, race, køn, farve, national eller etnisk oprindelse, alder, kvalificeret handicap, militærtjeneste, læring forskelle, eller socio-økonomisk status.

Placeringer

St. Louis

Address
Missouri Baptist University
One College Park Dr.

63141-8698 St. Louis, Missouri, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig