Manchester Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN

Det er min særskilte ære at byde dig velkommen til Manchester Community College.

MCC er dedikeret til at give dig kvalitet livslang læring, der vil give grundlaget for uanset hvad du beslutter dig for at gøre i fremtiden, uanset om det er at fremme din uddannelse, der tager på et nyt job eller forbedre dine sociale og kulturelle muligheder.

Mange af vores elever går på at overføre til regionale og nationale fireårige gymnasier og universiteter, såsom Connecticut State universiteter, University of Connecticut, University of Massachusetts, Trinity College og Howard University. Andre studerende vælger at tilmelde i specialiserede programmer til at forberede en karriere i et utal af organisationer og virksomheder.

Vores co fritidsaktiviteter, som omfatter vores klubber og organisationer, fitness-programmer og service læring, vil give dig en rig holistisk miljø, hvor at forfølge dine mål.

I vores stadigt skiftende videnbaserede økonomi, områdets arbejdsgivere arbejde sammen med os for at tilpasse uddannelse og uddannelsesprogrammer for at opdatere etablerede arbejdstagers færdigheder.

Vi har kredit-fri faglige udvikling og berigelse kurser for voksne og særlige interessegrupper for børn og teenagere, såsom Junior Culinary Camp, Ingeniør That! og piger tage ansvaret.

Nogle residenter kommer til MCC alene at nyde vores kunst, musik og andre kulturelle begivenheder. Og som en del af vores arbejde med bæredygtighed, vi har endda en Farmers 'Market for lokale avlere og handlende, der tiltrækker hundredvis af mennesker hver uge.

Læring er en rejse, der har potentiale til at tilfredsstille din intellektuelle nysgerrighed og give dig nye måder at tænke om verden omkring os - det kan opfylde dine drømme. Det er en rejse, der ikke har en ende, selvom du helt sikkert vil tjene dine belønninger med et certifikat eller grad, hvis det er dit mål.

Dette er din skole. Det er et sted, hvor du vil danne varige relationer med et mangfoldigt og dedikeret gruppe af personer, der deler din interesse i at lære. Fakultet, personale og administratorer på skolen er altid klar til at hjælpe guide dig på vejen mod dine mål. Vores primære mål er at hjælpe dig med at nå dit højeste potentiale.

Bedste ønsker,

Gena Glickman, Ph.D. Præsident

Placeringer

Manchester

Address
Manchester Community College, Great Path
CT 06040 Manchester, Connecticut, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig