Læs den officielle beskrivelse

Milwaukee School of Engineering er et privat non-profit universitet, der tilbyder bachelor- og mastergrader i teknik, business, matematik og sygepleje og et intensivt engelsk for akademisk formål program for dem der søger at forbedre deres engelskfærdighed. På MSOE finder du et omsorgsfuldt fællesskab af studerende og fakulteter. Sammen er vi forpligtet til at fremme en højere standard for akademisk programmering og forskning samt personlig service, vejledning og vejledning.

Hvorfor vælge MSOE?

Studerende får real-world erfaring i top-ranked programmer, fra ekspert fakultet. Ved eksamen er du parat til at komme ind på nogle af de mest efterspurgte karrierer. Faktisk i 2014-15, 96% af vores kandidater fik jobbet eller ind i den graduate skole efter eget valg. Der er mange grunde til, at MSOE skiller sig ud i forhold til andre højtrangerede universiteter. Her er blot nogle få.

Eksperthøjere

Undervisningen kommer først på MSOE. Hver klasse (hvilket gennemsnit kun 21 studerende) og det lab, vi tilbyder, bliver undervist af erfarne fakultetets medlemmer. Der er ingen undervisningsassistenter her.

Real-World Experience

De fleste universiteter taler om at tilbyde praktisk arbejde, men få kan svare til gennemsnittet på 600 timers laboratorieerfaring, som du vil få som studerende på MSOE. Faktisk har vi flere laboratorier på vores campus end klasseværelser - og de er alle tilgængelige for undergraduates.

Toprangerede programmer

MSOE's undervisningsteknologi programmer er blevet rangeret tiende i nationen af ​​US News

Fire års Gradueringsgaranti

MSOE er en af ​​kun en håndfuld universiteter over hele landet, der garanterer, at de studerende vil få de klasser, de har brug for til at uddanne sig om fire år.

Karriereplaceringer

Få universiteter i landet kan slå vores gennemsnitlige placeringsrate på 96 procent - for ikke at sige graduates gennemsnitlige startløn på $ 56.522.

Placering, Placering, Placering

Bor og læring i East Town - vores pulserende downtown kvarter og en af ​​Milwaukee mest spændende og sikreste - vil placere dig inden for få skridt fra professionelle muligheder, akademiske, kulturelle og rekreative muligheder. Og vi er bare blokke fra Lake Michigan!

Et sted at passe ind

Du har masser af muligheder for at komme i form, blive involveret eller bare blive social med ligesindede venner, der har lignende interesser. MSOE tilbyder mere end 70 akademiske, faglige og sociale organisationer og klub og intercollegiate sports.

Det handler om, hvor vi kom fra

Siden vores grundlæggelse i 1903 har MSOEs elever, fakultet, pensum og historie fortsat udviklet sig. Ledere for erhvervslivet samarbejdede i institutionens udvikling, og der blev etableret et tæt forhold, der har været igennem hele MSOEs historie.

Vision Statement

MSOE vil altid være i spidsen for professionel uddannelse med vægt på både teori og teknologi kombineret med intensive laboratorier og karrierepraksis.

Mission statement

MSOE giver et vedvarende interaktivt undervisningsklima for, at eleverne bliver velafrundede, teknologisk erfarne kandidater og højt produktive fagfolk og ledere.Driftsfilosofi

Missionen vil blive gennemført gennem et organiseret miljø, der placerer omhyggeligt rekrutterede studerende blandt højt kvalificerede fakulteter, et dedikeret supportpersonale og strategiske partnere i erhvervslivet og industrien - alle forpligtet til at opfylde det endelige mål for en kandidat, der er fuldt forberedt på øjeblikkelig produktivitet og avanceret studie. En sådan synergisme involverer følgende komponenter:

Fakultet - kollektivt besiddelse af begrebet læseplan i deres specialiseringer forpligtet til ekspertise i undervisning og resterende strøm gennem industriel / karriereoplevelse, videnskabelige resultater, anvendt forskning, faglig samfundsaktivitet og efteruddannelse; løbende evalueret for måder at indarbejde avanceret teknologi information til brug for en fremtidig applikation.

Medarbejder - forpligtet til at yde et miljø af total støtte, herunder akademisk, administrativ, finansiel og udvikling, for at bistå eleverne og fakultetet, når det er relevant, ved at erhverve viden, færdig erfaring og lederskab. Også arbejde sammen med fakultetet om at yde og støtte aktiviteter, der giver eleverne mulighed for at drage fordel af erfaringer med erhvervsliv, industri / karriere og samfundsaktiviteter sammen med direkte involvering med alle niveauer af praktikerniveauer til ledende virksomhedsledere.

Erhverv og industri - forpligtet til den gensidigt fordelagtige støtte fra universitetet og dets kandidater. I sin fortsatte uddannelsesindsats vil MSOE tilbyde vidtrækkende muligheder for opsøgende aktiviteter, der omfatter gradenstilskudsprogrammer, kredit- og ikke-kreditkurser og tilpassede tilbud til dem, der søger personlig og / eller faglig udvikling.

Institutionelle principper

Den grundlæggende overbevisning ved Milwaukee School of Engineering er følgende:

 • Fokus ligger på den enkelte elev.
 • Livslang læring er afgørende for succes.
 • Dedikeret fakultet med relevant, opdateret erfaring er kernen i vores undervisningsproces.
 • Videnskabelige og matematiske ræsonnementer og processer er afgørende.
 • Anvendt forskning og udvikling og tværfaglig teknologi er afgørende for udnyttelse af muligheder.
 • Udviklingen af ​​kommunikationsevner er nødvendig for at fungere effektivt.
 • Studieoplevelsen styrkes gennem interaktion med erhvervslivet, industrien og sundhedsområdet.
 • Udviklingen af ​​lederskab og iværksætteregenskaber er afgørende.
 • Studerende, fakultet, personale og frivillige har alle ansvaret for at lære.
 • Sterke personlige værdier er nødvendige for succes.
 • Alumni styrker institutionen gennem deres råd, opmuntring og støtte.
 • Frihed med ansvar er fundamentet for fri virksomhed.
 • Der er styrke i mangfoldighed.
 • Den globale bevidsthed skal afspejles i alle aktiviteter.
 • Indledning og accept af forandring er nødvendig for at foregribe og udnytte mulighederne.

akkrediteringer


Vi er et fuldt akkrediteret universitet./>

De to hovedtyper af akkrediteringsbureauer i USA er regionale sammenslutninger og faglige sammenslutninger. Disse foreninger er uafhængige af regeringen og består af respekterede lærere og fagfolk. Team af specialister fra foreninger besøger kollegier og universiteter regelmæssigt for at evaluere og rapportere om deres kvalitet. Milwaukee School of Engineering er akkrediteret af Higher Learning Commission , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Følgende MSOE-programmer er akkrediteret af Engineering Accreditation Commission of ABET , http://www.abet.org

 • Arkitektoniske ingeniørvidenskab (BS)
 • Biomedicinsk Engineering (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Computer Engineering (BS)
 • Elektroteknologi (BS)
 • Engineering (BSE)
 • Industrial Engineering (BS)
 • Mekanik (BS)
 • Software Engineering (BS)

Baccalaureatprogrammet i sygepleje er akkrediteret af Kommissionen på Collegiate Nursing Education (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; telefon (202) 887-6791 og har fuld godkendelse af Wisconsin Board of Regulation og Licensing, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Baccalaureatprogrammet i byggeledelse er akkrediteret af American Council for Construction Education (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefon (210) 495-6161, fax (210) 495-6168, email acce@acce-hq.org

Master of Science in Perfusion er akkrediteret af Kommissionen om akkreditering af Allied Health Education Programs (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefon (727) 210-235, fax (727) 210-2354

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Advance din karriere med en kandidatgrad i ingeniørvidenskab. Vores praktiske aftenundervisning giver fleksibilitet din tidsplan krav. ... [+]

Advance din karriere med en kandidatgrad i ingeniørvidenskab. Vores praktiske aftenundervisning giver fleksibilitet din tidsplan krav.

MSOE s civilingeniør (MSE) program er et tværfagligt ingeniør program med primære betoninger inden for elektroteknik (EE) og maskinindustrien (ME). Et centralt element i MSE-programmet er bredden af ​​engineering baggrund, at de studerende får i områder med systemudvikling, EE og ME. Derudover er hver elev tilbydes en vis grad af koncentration gennem valg af en teknisk løsning og valgfag.

Denne tværfaglige tilgang er et særkende for MSOE program og de studerende opfordres til at tage ingeniøruddannelser både inden for og uden for deres disciplin. Kurser dækker emner som simulering og modellering, operationer forskning, kvalitet engineering, Matematik, finite element analyse, avancerede mekanik, fluid power systemer, datakommunikation, kontrolsystemer og avancerede elektroniske systemer.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Fremskynd din karriere med en kandidatgrad i civilingeniør. Vores praktiske aftenklasser giver den fleksibilitet, som din skema kræver. ... [+]

Fremskynd din karriere med en kandidatgrad i civilingeniør. Vores praktiske aftenklasser giver den fleksibilitet, som din skema kræver.

MSOE's Master of Science i Civil Engineering (MSCVE) program er designet til at udstyre de studerende med den avancerede viden og færdigheder, der er nødvendige for professionel praksis. MSCVE-programmet blev designet til at løse det nye civilingeniørkundskab for videnskrav til kandidatuddannelser udviklet af American Society of Civil Engineers. Studerende vil være i stand til at specialisere sig på et af følgende tre områder: (1) byggeledelse, (2) miljø- og vandressourcerteknik og (3) bygningsingeniør.

Afslutningen af ​​MSCVE-programmet opfylder det foreslåede uddannelseskrav, der er udstedt af det nationale eksamensråd for ingeniørvidenskab og -undersøgelse, og kræver mindst en kandidatgrad eller tilsvarende som forudsætning for faglig ingeniørlicens.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Ofte kaldet "The Engineer MBA", en kandidatgrad i teknisk ledelse kombinerer din tekniske baggrund med en kerneforretning pensum. Den blandet-Internet levering format giv ... [+]

MS Engineering Management Ofte kaldet "The Engineer MBA", en kandidatgrad i teknisk ledelse kombinerer din tekniske baggrund med en kerneforretning pensum. Den blandet-Internet levering format giver fleksibilitet.

Undersøgelser har vist, at de fleste succesfulde virksomheder ledes af folk med erfaring i kerneforretningen i virksomheden. I tilfælde af teknologibaserede virksomheder, betyder det, ingeniører eller andre teknisk orienterede personer. Alt for ofte har manglen på en solid baggrund i ledelse forhindrede ingeniører stiger til beslutningstagende stillinger.

MSOE s civilingeniør Management (MSEM) graduate-program er baseret på den filosofi, at for amerikanske virksomheder til at vokse og konkurrere internationalt, deres tekniske personale skal have værktøjer til effektivt at håndtere og deltage i beslutningsprocessen. Den engineering management program kan bedst beskrives som en kandidatgrad i generel ledelse med en teknologisk orientering.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Nå det næste niveau af ekspertise med en kandidatgrad i arkitektonisk teknik. Du vil nyde praktisk planlægning og en-til-en interaktion med ekspertfakultet, der bringer d ... [+]

Nå det næste niveau af ekspertise med en kandidatgrad i arkitektonisk teknik. Du vil nyde praktisk planlægning og en-til-en interaktion med ekspertfakultet, der bringer deres virkelige oplevelse til klasseværelset.

MSOE's Master of Science i arkitektoniske Engineering (MSAE) grad lægger vægt på enten strukturteknik eller mekanisk-VVS-systemer. Studerende, der vælger MEP-optionen, har mulighed for at vælge valgfag til at fokusere på mekaniske, elektriske eller VVS-systemer. Det opfylder behovene hos arkitektoniske, civile eller strukturelle ingeniører, der ønsker øget viden til at designe strukturelle, mekaniske, elektriske eller VVS-systemer til moderne bygninger.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk