Manchester University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Manchester University leverer innovativ akademisk og rig, praktisk uddannelse for at forbedre studerendes viden, personlig vækst og udvikle velafrundede ledere. Vores programmer, konkurrencedygtige læseplaner og accept af miljø er blot nogle af måderne, vi fortsætter med at opretholde en tradition for succes. Vi stræber efter at bringe et bredt spektrum af spændende programmer på tværs af alle studieretninger for at gøre det muligt for studerende at nå deres faglige og personlige mål. Manchester giver også rige fordybende oplevelser for at give de studerende mulighed for at få konkurrencedygtige ledelsesevner. Uanset om det er inden for eller uden for klasseværelset, er vores dygtige fakultet og personale lidenskabelige med at undervise, vejlede og støtte studerendes succes.

Manchester University mission og værdier er forankret i respekt for alle enkeltpersoner og støtte til holistisk læring, der inspirerer produktivitet og medfølelse. Hvert akademisk program er designet omkring vores strategiske prioriteringer for at støtte studerendes succes, maksimere vores indflydelse i verden og lette værdifulde akademiske ressourcer.

Manchesters rige historie har muliggjort dyb, missionsstyret vækst gennem mange årtier, og vores nuværende ledere er stolte af at fastholde den traditionelle succes. Vi bestræber os på at levere forskellige ressourcer til at imødekomme de studerendes behov og inspirere til vækst, herunder et stærkt trossamfund, campusbegivenheder, studerendes aktiviteter og adgang til vores netværk af kontorer og supporttjenester.

Placeringer

North Manchester

Address
East College Avenue,604
46962 North Manchester, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig