Læs den officielle beskrivelse

Marconi International University er en innovativ Universitet licens fra Florida Department of Education Kommission for Independent uddannelses- CIE.

MIU mission er at opfylde behovene i internationale og indenlandske studerende, tilbyde dem forskellige studiemuligheder på bachelor- og kandidatniveau, fleksibel planlægning, løbende indskrivning, online klasser, virtuelle laboratorier og simuleringer.

5k

Universitetet er engageret i betydelig forskning og innovation i overensstemmelse med samfundsmæssige forandringer og fremskridt, fremme anvendelsen af ​​innovative læringsmetoder ved at sammenlægge avancerede teknologiske løsninger med traditionelle aktiviteter som foredrag, workshops og seminarer. En forpligtelse til kvalitet og kvalitet inspirerer vores programmer, der forbereder eleverne til ansigt globale ændringer og med held anvende deres faglige viden til virkelige situationer.

Marconi mission er at levere innovative og overkommelige høj kvalitet uddannelserne og uddannelsesmuligheder for både indenlandske og internationale studerende ens, udnytter de nyeste teknologier og reagere på studerendes behov i deres udøvelse af akademiske, personlige og professionelle integritet.

Hvorfor vælge Marconi International

  • Højt kvalificerede internationale fakultet - programmer, der tilbydes på engelsk og spansk - adgang til støttetjenester og karriere-orienterede vejledning - i gennemsnit 12 elever pr klasse med individualiserede omhu og opmærksomhed - didaktisk support på engelsk og spansk fra dedikerede fakulteter og personale - multikulturelt læringsmiljø - adgang til et internationalt netværk af europæiske og internationale universiteter

MIU Praktik Program

Både internationale og amerikanske studerende kan søge om at blive en del af MARCONI praktik program i USA, Asien og Europa.

Muligheder som værdifuld faglig viden i et internationalt miljø, rejse og kultur i byer som Hong Kong, Shanghai, Singapore, Rom og de større byer i USA.

De praktikophold tilbydes af top Virksomheder relateret til fagområde. Interesserede studerende skal kommunikere på tidspunktet for indskrivning hvis de er villige til at anvende og kandidaterne vil blive udvalgt af de selskaber i henhold til kriterier som sproglige evner, arbejde erhvervserfaring og faglige resultater.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Marconi International University - Miami

Master of Education Ledelse og Management program er designet til studerende, der søger roller som ledere inden for uddannelse, udsætte dem for innovative forskning og pr ... [+]

Master of Education Ledelse og Management program er designet til studerende, der søger roller som ledere inden for uddannelse, udsætte dem for innovative forskning og praksis i ledelse, ledelse og administration af uddannelsesinstitutioner. Undervist af erfarne praktikere og aktive forskere på området, integrerer Master teorien og praksis for at gøre det muligt for kandidater at opnå akademiske og praktiske færdigheder i mundtlig kommunikation, problemløsning, kritisk tænkning og teamopbygning.

Programmål

Dette masterprogram er beregnet til personer, der ønsker at opnå en omfattende og moderne forståelse i en af ​​de specialiteter, der tilbydes eller i en række discipliner, der informerer pædagogisk teori og praksis.... [-]

USA Miami
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
18 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Marconi International University
Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 305-266-7678