Marconi International University - Miami

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Marconi International University er et innovativt universitet licenseret af Florida Department of Education's Commission for Independent Education - CIE . MIU's mission er at imødekomme behovene hos internationale og indenlandske studerende og tilbyde dem forskellige studiemuligheder på bachelor- og postgraduate-niveau, fleksibel planlægning, kontinuerlig tilmelding, onlineundervisning, virtuelle laboratorier og simuleringer.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Universitetet beskæftiger sig med betydelig forskning og innovation i overensstemmelse med samfundsmæssige ændringer og fremskridt og fremmer brugen af innovative læringsmetodologier ved at slå sammen avancerede teknologiske løsninger med traditionelle aktiviteter som foredrag, workshops og seminarer. En forpligtelse til ekspertise og kvalitet inspirerer vores programmer, der forbereder de studerende til at møde globale ændringer og til at anvende deres akademiske viden til virkelige situationer. Marconis mission er at levere innovative og overkommelige kvalitetsuddannelser og læringsmuligheder til både indenlandske og internationale studerende ved at bruge de nyeste teknologier og imødekomme studerendes behov i deres forfølgelse af akademisk, personlig og professionel integritet.

Hvorfor vælge Marconi International

- Højt kvalificeret internationalt fakultet - Programmer, der tilbydes på engelsk og spansk - Adgang til supporttjenester og karriereorienteret vejledning - i gennemsnit 12 studerende pr. Klasse med individualiseret pleje og opmærksomhed - didaktisk støtte i engelsk og spansk fra dedikeret fakultet og personale - multikulturel læring miljø - adgang til et internationalt netværk af europæiske og internationale universiteter.

Placeringer

Miami

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, USA
Telefonnummer
+1 786-706-5695

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig