Læs den officielle beskrivelse

Hvad handler Marian University om?

Grundlagt som Marian College i 1936 af menigheden Sisters of St. Agnes, Marian University er en co-pædagogisk, katolske universitet, der inspirerer personlig og professionel succes gennem en engagerende, værdibaseret uddannelse. Med den gennemsnitlige klassestørrelse på 15 elever og en elev-til-fakultet på 12: 1, deltager studerende på Marian University i flere samarbejdsvillige, praktiske læringserfaringer, der giver mulighed for integreret klasseværelsetori og praktisk erhvervserfaring. Marian University veluddannede til at begynde spændende karriere inden for deres område eller for optagelse til strenge kandidater og faglige programmer på tværs af nationen.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Hvorfor Marian

Inspireret til at hjælpe dig med at lykkes, er Marian University stolt over at levere en anvendt, værdibaseret uddannelse, som opfylder alle studerendes behov. Sikring af en personlig, praktisk uddannelse giver Marian University en kvalitet pædagogisk oplevelse, især sammenlignet med lignende private gymnasier og universiteter i området.

Marian University rangerede nr.12 som et "High Life Return on Investment (ROI) College" blandt alle offentlige og private Wisconsin-gymnasier og universiteter af Affordable Colleges Online (ACO). Kandidater fra Marian University er blandt topskolerne i Wisconsin, der nyder den største indtjeningsforøgelse mellem dem og ikke-gradige indehavere i løbet af et tredive år.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditering og godkendelse

Højere Læringskommission

Marian er akkrediteret gennem High Learning Learning Commission (HLC), et regionalt akkrediteringsbureau for højere læreanstalter baseret i den nordlige centrale region i USA. Marian blev først akkrediteret i 1960 og blev akkrediteret i 2016. Marians reaccreditering validerer og evaluerer vores akademiske tilbud, styring og administration, mission, økonomi og ressourcer.

Sammen med institutionel akkreditering har Marian flere akkrediterede programmer:

 • Virksomheden har flere programmer akkrediteret gennem International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).
 • Baccalaureatuddannelsen i sygepleje og kandidatuddannelsen i sygepleje på Marian University er akkrediteret af Kommissionen om kollegiums sygeplejeuddannelse.
 • Socialt arbejdsprogram er akkrediteret gennem Rådet for Social Work Education (CSWE).
 • Læreruddannelsen har flere bachelor- og kandidatuddannelser akkrediteret gennem National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE).

Godkendelser

Marian har flere godkendelser til at vise, at eleverne får en god uddannelse. Disse godkendelser viser, at vi holdes til programmatiske og operationelle standarder. Marian har også medlemskab i flere pædagogiske foreninger for at sikre eleverne en god pædagogisk oplevelse.

National Council for Reciprocity Agreements (NC-SARA)

Marian tilbyder flere online-programmer designet med den ikke-traditionelle studerende i tankerne. Uanset om du tager alle online kurser eller blander online og ansigt til ansigt formater, får du samme Marian University oplevelse.

Marian er medlem af NC-SARA (National Council for Reciprocity Agreements). SARA er en aftale "blandt medlemslande og amerikanske territorier, der etablerer sammenlignelige nationale standarder for interstate udbud af postsecondary fjernundervisning kurser og programmer. Det er meningen at gøre det lettere for eleverne at tage online kurser udbudt af stillinger i en anden stat "(NC-SARA).

Stater, der ikke i øjeblikket deltager i National Council for State Authorization Reciprocity Agreement, omfatter Californien, Massachusetts og Puerto Rico.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Mission og værdier

Vores mission og værdier

Styret af vores mission og kerneværdier er Marian University forpligtet til at udvide din uddannelse ud over klasserummets rammer og er designet til at påvirke dit hjerte og sind på måder, der er tydelige og meningsfulde for dig. Vores fakultet, personale og studerende - hvad enten det er traditionelt eller ikke-traditionelt, undergraduate, graduate eller professional - kommer til Marian University at slutte sig til et fællesskab af livslange elever, der er fokuseret på at støtte excellence i uddannelse og service til samfundet.

Mission statement

Marian University er et katolsk anvendt samfund for liberal kunst, der byder på forskellige åndelige traditioner. Sponsoreret af Congregation of Sisters of St. Agnes, Marian University engagerer elever i uddannelse af hele personen. Vi omfavner retfærdighed og medfølelse og omdanner liv til professionel service og ledelse i det globale samfund.

Vision Statement

Udvikling af potentielle og berigende liv gennem undervisning og læring - forenet i tjeneste for en retfærdig og human verden.

Vision in Action Statement:

 • Marian University , et katolsk liberalistisk universitet grundlagt i charismen af Sisters of St. Agnes Congregation, er et levende og værdibaseret undervisnings- og læringssamfund.
 • Marian University tilbyder en højere uddannelseserfaring for bachelorstudenter, kandidater og professionelle studerende, der har evne til at trives på alle områder af livet: åndelighed, uddannelse, karriere og service til andre.
 • Marian University støtter studerende, da de engagerer sig i en stringent uddannelse, der fremmer forskning og stipendium af hensyn til læring og karriereudvikling.
 • Marian University bevarer mission-drevet økonomisk sikkerhed samtidig med at man øger et ry for at tilbyde overkommelig uddannelse, selv for personer med beskedne midler.
 • Dette arbejde foregår i klasseværelser, online og på måder og steder, der endnu ikke er kendt.

Kerneværdier

Vores fem kerneværdier inspirerer alt, hvad vi gør ved Marian University - i klasseværelset, i aktiviteter til tjeneste for andre og i vores forhold til hinanden.

Fællesskab

 • Respekt for vores mangfoldighed som individer, vi opmuntrer, udfordrer og plejer hinanden, går sammen for at opnå vores fælles mission og vision.

Læring

 • Vi engagerer os i en samarbejdet livslang proces for at søge sandhed og tilegnelse af viden og værdier for at forvandle individet, vores samfund og verden.

Service

 • Gennem aktiv tjeneste og ministerium støtter vi hinanden og søger at imødekomme behovene hos det større samfund.

Social retfærdighed

 • Vi arbejder på at skabe individuelle og samfundsmæssige ændringer, der understøtter værdien, værdigheden og muligheden for enhver person.

Åndelige Traditioner

 • At værdsætte Marians katolske religiøse arv, vi respekterer hver enkelt persons frihed til at udforske en mangfoldighed af åndelige overbevisninger.113235_pexels-photo-901964.jpeg
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Marian University

På Marian University forstår vi din forpligtelse til etiske forretningspraksis og stræber efter at hjælpe dig med at nå dine personlige og faglige mål gennem vores Master ... [+]

Inspirerende Organisationer med Exceptionelt Lederskab.

Det 21. århundredes erhvervslandskab kræver kyndige ledere, der er i stand til at imødekomme kravene i dagens hurtige globale forretningsmiljø. At virkelig være en leder kræver perspektiv, vision, kreativ problemløsning, teamwork og evnen til at tænke strategisk. På Marian University forstår vi din forpligtelse til etiske forretningspraksis og stræber efter at hjælpe dig med at nå dine personlige og faglige mål gennem vores Master of Science grad i organisatorisk lederskab.

Programmet

Det organisatoriske lederskabsprogram tager en bred tilgang til lederskabsuddannelse - inddrivning i dig et dybt kendskab til ledelsesmetoder og motivationsprincipper. Du udvikler dine væsentlige færdigheder til succes ved at fokusere på at forbedre organisatoriske præstationer gennem integrerede undersøgelser inden for kvalitet, kommunikation, ledelse, teamwork og ledelse. Som studerende i programmet deltager du i kurser, der fokuserer på organisatorisk adfærd, teamledelse, etisk adfærd og leder andre mod effektiv forandring i en organisation. Du vil deltage i casestudier, gruppediskussioner og arbejdsrelaterede forskningsprojekter, der udvikler viden, der kan anvendes i dit nuværende job den næste dag. Da programmet tilbyder en projektbaseret, teamorienteret oplevelse, udvikler du relevante færdigheder og kan etablere værdifulde forbindelser og et netværk af kolleger med dine medstuderende, der kan betale sig i hele din karriere.... [-]

USA Fond du Lac
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 30 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk