Marshall University - College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den fakultet Graduate School of Management er sammensat af personer med uddannelsesmæssig baggrund og erfaring i de funktionelle områder af business administration, regnskab, finans, ledelse, markedsføring, økonomi, menneskelige ressourcer, sundhedspleje, organisation kommunikation og jura. Fakultetet, sammen med andre fakulteter Graduate College, tilbyder en række graduate uddannelsesmuligheder for mænd og kvinder forberede administrative karriere i erhvervslivet, industrien, arbejdskraft, regeringen, hospitaler og almennyttige organisationer.

Akkreditering

College of Business er akkrediteret af AACSB: Den internationale sammenslutning for Management Education (American Assembly of Collegiate Schools of Business), og Kommissionen om institutioner for videregående uddannelse i North Central Sammenslutningen af ​​skoler og skoler.

Certifikat programmer

Certifikat programmer øjeblikket tilbydes omfatter Graduate Certificate in Business Management Foundations.

Degree Programs

Uddannelser i øjeblikket tilbydes omfatter følgende: Master of Business Administration (MBA), Executive MBA (MBA), Master of Science i Health Care Administration (MS), og Master of Science i Human Resource Management (MS). Den seneste tilføjelse er Doctor of Management Practice i anæstesiologisk sygepleje, der udbydes til en udvalgt gruppe i den nærmeste fremtid.

Adgangskrav

Personer, som ønsker at forfølge grader af MS i Human Resource Management eller MS i Health Care Administration skal følge de procedurer og opfylder betingelserne for Marshall University Graduate College, som angivet i de følgende afsnit i dette katalog. Personer, som ønsker at forfølge graden af ​​MBA eller Executive MBA skal følge de specialiserede procedurer beskrevet i de følgende afsnit.

Ophævelse af Admissions Undersøgelse

En ansøger til MBA-program eller enten MS-program med en fortjent doktorgrad fra en akkrediteret institution er ikke forpligtet til at tage GRE eller GMAT. En ansøger med en kandidatgrad er forpligtet til at tage GRE eller GMAT.

Den plan for undersøgelse

Den studerende og hans / hendes rådgiver udarbejder en plan for undersøgelse, der skal godkendes i løbet af semestret, hvor den studerende indledningsvist indskriver. En plan bør være hensigtsmæssigt at imødekomme behovene hos de studerende i hans / hendes valgte område. Den skal omfatte de specifikke kurser den studerende forventes at fuldføre; og skal også nævne alle andre krav i programmet eller skole. Kurser noteret på plan for undersøgelse, er dem, som måtte findes nødvendige af fakultetet. Efterfølgende anmodninger om ændringer i planen skal være formelt godkendt af MBA direktør eller Academic Advisor. Enhver afvigelse fra den endelige plan for undersøgelse og / eller uoverensstemmelse mellem den og den studerendes officiel udskrift vil forsinke eksamen. Enhver plan for undersøgelse, der blev godkendt kan blive ugyldig, hvis en studerende er inaktiv i et år (medmindre på en officiel orlov).

Kvotient Krav

En studerende skal have en 3,0 samlet GPA i alle program kurser, med ikke mere end to C'er i hans eller hendes program, Desuden skal den studerende opretholde en 3,0 GPA i Graduate College. Denne standard skal være opfyldt for den studerende at opgradere. Hvis den studerende falder under disse standarder, så er studerende skal placeres på akademisk prøvetid eller vil blive genstand for afskedigelse fra programmet.

Omfattende Vurdering

Grad kandidater skal udfylde en omfattende vurdering forud for modtagelsen af ​​kandidatgrad. Timingen og form af en studerendes omfattende vurdering skal godkendes på forhånd af direktøren for Graduate School of Management. Den omfattende vurdering er normalt en skriftlig afløsningsopgave kræves inden den endelige, integreret slutstenen kursus, MGT 699, "Forretningscenter Politik og Strategi" eller MGT 696, "Administrative Politik og Strategi."

Kursus Tilmelding Policy

For at tage et hvilket som helst 600-niveau kursus i Graduate School of Management (GSM), skal den studerende blive optaget på et GSM-program. På en undtagelse grundlag kan en studerende ikke er indskrevet i GSM tage kun en 600- niveau GSM kursus med skriftlig godkendelse af GSM Academic Advisor eller GSM MBA direktør. Samarbejdsprogrammer med andre afdelinger skal ved godkendes af GSM direktør. Det påhviler den studerende til at opnå denne godkendelse, før du forsøger at registrere. Derudover skal den studerende opfylde de specifikke kursus forudsætninger. Studerende, der overtræder denne politik vil blive administrativt inddraget.

Placeringer

Huntington

Address
John Marshall Drive,1
25755 Huntington, West Virginia, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited

Programmer

Denne skole tilbyder også: