Marshall University - College of Information Technology and Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fra starten, College of Information Technology og Egnieering (CITE) har været dedikeret til levering af bachelor-og kandidatuddannelser i højteknologiske områder, der optimerer mulighederne for vores studerende og som understøtter vækst og omdømme vores universitet, stat og region. Som vi udvikle nye og eksisterende programmer inden for teknik, datalogi og relaterede teknologiske områder, vi omfavne og ære Marshall mangeårige traditioner i uddannelse, mens bevæger sig fremad i et tempo, der forbereder vores kandidater til de udfordringer og spændende muligheder, der ligger forude i en konstant skiftende globale teknologi miljø. Vi mener, at infrastruktur, industri og innovation er hjørnestenene i vores økonomi, og vi alle, at vi kan hver dag for at støtte disse bestræbelser.

Uanset om du udforsker vores web-site eller gå rundt campus, tegn på CITE'S vækst er indlysende. Vores college er vokset til 500 studerende, og vores fakultet og medarbejdere er vokset tilsvarende. I 2008 var vi privilegeret at åbne Arthur Weisberg Family Engineering Laboratories på Huntington campus, En state-of-the-art bygning, der huser nye kontorer, klasseværelset faciliteter og laboratorier er vigtige for programmet akkreditering og fremtidig vækst. Byggearbejde er i gang for Arthur Weisberg Family Anvendt Engineering Complex som skal huse hele kollegiet samt andre programmer.

Degree Programs

BS i Computer Science BS i Engineering (BSE) BS i Sikkerhedsstyrelsen Engineering Transfer Program MS i Engineering MS i Environmental Science MS i Computer Science MS i Information Systems MS i Sikkerhed MSIN Technology Management Pre-Datalogi Pre-Engineering

Placeringer

Huntingdon

Address
Marshall University,
One John Marshall Drive

WV 25755 Huntingdon, England, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig