Massachusetts Institute of Technology MIT

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MIT omformer sig selv til at forme fremtiden

En ny æra med computing og AI-uddannelse, forskning og innovation

Fremskridt inden for databehandling vil være en definerende kraft i den næste fase af den menneskelige historie, måske mest synlig med udviklingen af AI-systemer, der forstærker eller erstatter menneskelig beslutningstagning og ræsonnement. Disse teknologier leverer muligheder, som vi endnu ikke kan forestille os. Men de øger også offentlighedens interesse i langvarige spørgsmål om store spørgsmål: privatliv, offentlig sikkerhed, arbejdets art, nationernes sikkerhed. Hvordan udvikler samfundet en bedre og bredere forståelse af sådanne spørgsmål og kommer frem til løsninger, der tjener det fælles gode?

MIT Stephen A. Schwarzman College of Computing er et dristigt initiativ til at fremskynde banebrydende forskning og innovation inden for computing, opbygge en dyb bevidsthed om de etiske implikationer og samfundsmæssige konsekvenser og frem for alt uddanne ledere til den algoritmiske fremtid.

Origins

Oprettelsen af MIT Schwarzman College of Computing er motiveret af store tendenser både i og uden for MIT.

Inden for instituttet har antallet af studerende, der erklærer majors og vælger klasser inden for datalogi, nået historiske højder. Og nyoprettede fælles hovedfag mellem datalogi og andre områder, herunder biologi og økonomi, viser sig også at være populære. MIT Schwarzman Computing College vil muliggøre oprettelse af nye og innovative uddannelsesprogrammer og producere kreative beregningsmæssige tænkere og gørere med den kulturelle, etiske og historiske bevidsthed til at bruge teknologi til det fælles gode - ledere, der vil tilbyde verden nye teknologiske muligheder forankret i menneskelige værdier.

Tilsvarende inden for områder langt ud over ingeniørvidenskab og videnskab - fra statsvidenskab og sprogvidenskab til antropologi og kunst - er der spirende muligheder for nuværende og fremtidig forskning til at drage fordel af avanceret beregningskendskab og evner. Kollegiet sigter mod at styrke forskere til at føre sådan forskning inden for datalogi, AI og på tværs af en bred vifte af discipliner. Deres opdagelser vil efterlade et uudsletteligt præg på uddannelse, miljø, etik, design, finansiering, sundhed, musik, fremstilling, politik, sikkerhed, transport og mere.

Samtidig er computing og AI i stigende grad vævet ind i alle dele af den globale økonomi, og den digitale del af økonomien er vokset meget hurtigere end helheden.

Med udgangspunkt i disse tendenser vil kollegiet styrke computerstudier og forskning på tværs af MITs mange ekspertiseområder og til gengæld forme retningen for databehandlingsforskning og uddannelse gennem indsigt fra disse felter.

Ledelse

I februar 2019 meddelte MIT udnævnelsen af Dan Huttenlocher SM '84, PhD '88, som MIT Schwarzman College of Computing's første dekan. En rutineret bygherre og leder af nye akademiske enheder, senest Cornell Tech i New York City, overtog Huttenlocher sin stilling i august 2019.

Placeringer

Cambridge

Address
Massachusetts Avenue,77
02139 Cambridge, Massachusetts, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig