Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Maxwell School of Citizenship and Public Affairs er Syracuse Universitets hjem for innovativ, tværfaglig undervisning og forskning inden for samfundsvidenskab, offentlig politik, offentlig administration og internationale forbindelser. Det omfatter amerikansk førende kandidatskole af offentlige anliggender, der tilbyder højt anerkendte faglige grader sammen med avancerede videnskabelige grader i samfundsvidenskaben; og det er hjemsted for bacheloruddannelser på tværs af hele samfundsvidenskaben.

Maxwells styrke stammer i høj grad fra sin mangfoldighed - det uovertruffen udvalg af uddannelsesopgaver, der eksisterer sammen og sommetider blander sig under sit tag. På kandidatsiden har Maxwell eksempelvis stærke kandidatuddannelser i offentlig administration og internationale relationer, i konventionelle og midcareerformater. Og under samme tag tilbyder Maxwell MA og ph.d.-programmer i samfundsvidenskaben samt et innovativt social science-ph.d.-program for studerende med unikke tværfaglige interesser. Ingen større graduate school of public affairs blander disse forskellige elementer som Maxwell gør. (Master of Public Administration program er i øvrigt konsekvent placeret som en af ​​landets top MPA programmer af USNews

Undergraduates, som er store eller mindre i samfundsvidenskaben, har gavn af det samme fakultet, der tjener Maxwell sin høje placering inden for forskning og kandidatuddannelse. De underviser i bacheloruddannelser inden for antropologi, økonomi, geografi, historie, internationale relationer, statsvidenskab og sociologi og i det politik- og færdighedsorienterede offentlige affæreprogram. Maxwells rige, definerende interesse for naturen og mekanikerne til demokratisk statsborgerskab betjenes af de holdlærte MAX-kurser og af skolens nye signatur, der er vigtig for statsborgerskab og borgerlige engagement. Sammen fremmer de en arv af tværfaglig statsborgerskabsuddannelse på Maxwell School, som nu er 90 år gammel.

Maxwells forskere og studerende udfører omfattende forskning gennem ni tværfaglige centre, der hver især fokuserer på et aktuelt område inden for offentlige anliggender, såsom social og økonomisk politik, konflikt og samarbejde, offentlig velvære, aldring, energi og miljø, national sikkerhed og regionale studier , blandt andre.

De fleste programmer er anbragt i et par sammenhængende strukturer, der omfatter Melvin A. Eggers Hall, åbnede i 1993, og Maxwell Hall, åbnede i 1937 og blev væsentligt renoveret i 1994. Komplekset indeholder en café, en konference og arbejdsplads til professionel graders studerende og karrel-stil "grad bays" for alle ph.d.-studerende og mange kandidatstuderende.

Maxwell er en af ​​de 12 skoler og gymnasier i Syracuse University, et stort, omfattende og fornemt privat universitet beliggende i upstate New York. Syracuse, New York, er en komfortabel middelklasse med bekvemmelighederne i et storbycenter og kun få minutter fra et stort udvalg af landlige og naturlige attraktioner.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig