McCombs School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvor lederskab er tjent ™

En af de største og mest fremtrædende erhvervsskoler i landet er McCombs Business School ved University of Texas i Austin dedikeret til at uddanne morgendagens virksomhedsledere, samtidig med at man skaber viden til industri og samfund. Rankings fortæller kun en del af historien om, hvad der gør McCombs så godt, men det er en god begyndelse. Vi er en af ​​de få skoler i landet, der modtager topkarakterer i næsten alle forretningsområder, som årligt rangeres af amerikanske nyheder

McCombs uddanner mere end 6.000 bachelor, MBA, MPA og Ph.D. studerende hvert år, hvilket skaber en af ​​de største kumulative virkninger af enhver erhvervskole i verden. Omkring 2.000 fagfolk deltager også hvert år i brugerdefinerede programmer designet til at arbejde ledere og deres firmaer. Disse programmer afholdes i vores førsteklasses AT

McCombs Business School er tilpasset universitetets initiativ til at forfølge en ny vision for videregående uddannelse, samtidig med at de uddanner ledere, som vil skabe værdi for samfundet. Vores vision er at blive en af ​​de mest fremtrædende handelsskoler i verden; I de kommende år vil vores strategiske plan fokusere på syv initiativer for at nå vores mål.

Undervisning Excellence

Spørg McCombs studerende om deres yndlingsaspekter af skolen, og de citerer altid fakultetets kvalitet og tilgængelighed. Denne dynamiske gruppe af videnledere er kendt for at generere relevant forretningsforskning (vi er blandt de mest produktive forskningsskoler i landet) med undervisning, der udfordrer og hæver. McCombs fakultetsmedlemmer dækker ikke bare standard forretningssager, de skaber forretningskendskab.

Center for Undervisning Excellence

Et initiativ til skolen omfatter øget støtte til undervisningsevner med oprettelsen af ​​en institutionel enhed til støtte for fakultetets indsats for at forbedre undervisnings effektiviteten. Center for Undervisning Excellence vil lette fakultetets samarbejde gennem formelle mentorprogrammer, peer-to-peer-kommunikation, besøgsmedlemmer muligheder og andre initiativer.

McCombs Undervisningsfæller

McCombs undervisningsfæller sondring vil blive skabt for at ære de bedste lærere blandt fakultetet. I øjeblikket er otte fakultetmedlemmer en del af universitetets akademi af fremtrædende lærere. McCombs har også været førende inden for at levere erfaringsmæssige uddannelsesmuligheder, herunder 366P Practicum Courses og Leadership Program på bachelor niveau, investeringsfonden og marketing og venture-stipendier programmer på MBA-niveau og MPA skat praktikum.

Samfundsmæssige udfordringer

Verdens mest fremtrædende handelsskoler konfronterer vigtige menneskelige udfordringer, og ekspertise trækkes sammen for at producere forskning og programmering af nutidens sociale relevans. McCombs Business School er entydigt placeret til at bidrage til dialogen omkring to af verdens mest bekymrende problemer, energiforsyning og bæredygtighed og innovation og kreativitet.

De byer, der er vært for McCombs akademiske programmer, har betydelige styrker i traditionel og alternativ energiproduktion og generation. Texas er landets førende inden for råolie og naturgasproduktion samt vindkraftproduktion, og Austin er et voksende teknologihub for innovative former for energiforsyning og bevarelse.

Fællesskab

Målene for McCombs Business School kan kun opnås inden for et fuldt engageret og målbevidst fællesskab. For McCombs omfatter dette samfund fakultet, personale, studerende, velgørende og alumni.

Denne campus og de mennesker, der lærer og studerer her, vil forbløffe dig. Vores elever deler klasseværelset med talentfulde og forskelligartede personer fra alle dele af verden i et kollegialt læringsmiljø, der blev identificeret af en elev som "kooperativ konkurrence." Læring begynder i klasseværelset, men fortsætter i skolens studiecentrerede studiefaciliteter på tværs af den smukke campus ved University of Texas i Austin, rundt om i byen og gennem praktiske projekter for virksomheder i Texas og verden. Sandsynligvis på intet andet tidspunkt i dit liv vil du opleve en sådan fuldstændig nedsænkning i et miljø af ekspertise, læring og livsstil.

Vores by

Austin plejede at være en behagelig overraskelse for erhvervsstuderende og besøgende ude af staten, men byens fantastiske vejr, venlige atmosfære og blomstrende økonomi er ikke længere hemmeligheder. I maj 2010 hedder Kiplinger Austin

Demografer kalder Austin en "City of Ideas", en af ​​en håndfuld amerikanske regioner, hvor en ny kreativ klasse af iværksættere, virksomhedsledere, kunstnere og visionærer omformer modellen for amerikansk velstand.

En veluddannet arbejdsstyrke, et verdensklasse forskningsuniversitet, et gunstigt erhvervsklima, en rimelig skattestruktur og en fremragende livskvalitet er de fem største grunde til, at virksomheder vælger Austin. Over 800 halvledere, energi, computer og software virksomheder kalder Austin hjem. Andre industrier, såsom biovidenskab, multimedier, film, musik og logistik og distribution er velrepræsenterede og voksende.

Besøg vores hjemmeside her .

Placeringer

Austin

Address
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Austin, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig