Georgetown University - McCourt School of Public Policy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

McCourt School of Public Policy ved Georgetown University er en toprangeret offentlig politisk skole placeret i centrum af politikverdenen i Washington, DC

Om McCourt-skolen

Vores mission er at lære vores elever at hjælpe med at designe, analysere og implementere klare politikker og sætte dem i praksis i de offentlige, private og nonprofit sektorer i USA og rundt om i verden. McCourt School flagskib grad er Master i offentlig politik. McCourt tilbyder også en kandidat i International Development Policy, en kandidat i Data Science for Public Policy, en Master i Policy Management, en Executive Master i Policy Leadership, samt andre dual degree og executive programmer.


55929_Campus_Picture.JPG

Center for Policy World

Vores placering i Washington, DC, sætter vores elever i centrum af politikverdenen og giver dem adgang til den højeste koncentration af praktikophold og job og giver os mulighed for at inddrage førende politiske praktikere som både lærere og talere.

shutterstock_125858090.jpg

Kvantitativ læseplan

McCourt-skolens stringente kvantitativt fokuserede læseplan sætter vores kandidater bortset fra deres jævnaldrende på dag ét. De er karakteriseret ved niveauet af deres kritiske tænkning samt deres materielle viden om nøglespørgsmål og tilgange til politisk analyse. McCourt-skolens mission er at give sine elever de strenge kvantitative og analytiske færdigheder, der er nødvendige for at designe, gennemføre og evaluere smarte politikker i USA og rundt om i verden. Læreplanen afspejler mangfoldigheden af deres mål og forbereder dem både til højtstående offentlige stillinger såvel som i nonprofit- eller erhvervssektoren.

Dr. Holzer in the Classroom

Ledende praktikere

McCourt School studerende lærer fra et levende og engageret samfund af politik forskere og praktikere. Vores fakultet gør banebrydende forskning for at identificere presseproblemer og anbefale effektive løsninger på nutidens mest kritiske emner, herunder økonomisk sikkerhed, energi og miljø, uddannelse, international udvikling, sundhed og sundhedspleje. De opfordres jævnligt til at rådgive regeringen om en lang række presserende politiske emner.

55930_Graduation_Picture_2.JPG

Uddannelse fremtidige ledere

Vores elever er uddannet og parat til at sætte politik i praksis - i de offentlige, private og nonprofit sektorer, i USA og rundt om i verden. Ved at opbygge en rig og engagerende intellektuel miljø tiltrækker og tiltrækker McCourt de allerbedste studerende, der bliver morgendagens politiske ledere.

McCourt Ambassadors
McCourt Graduation111133_DlNd_rRW4AAaGYJ.jpg

Placeringer

Washington

Address
McCourt School of Public Policy
Old North, Suite 100
37th and O Streets, N.W.

20057 Washington, District of Columbia, USA