Mercyhurst University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Beliggende i Erie, Pennsylvania, på en bakke med udsigt over Lake Erie, er vores 75-acre campus kendt som en af de smukkeste i regionen. Elementer af engelsk gotisk arkitektur bæres gennem vores gamle hovedbygning, akademiske bygninger og studentresidens haller.

Grib dagen.

Grundlagt i idealerne om service, gæstfrihed og iværksætteri, der inspirerede vores grundlæggere, opfordrer en Mercyhurst-uddannelse udviklingen af livslang lidenskab og engagement med den større verden. Inspireret af vores motto, "Carpe Diem", omfatter vores fakultet og studerende innovation og ledelse i service, da de gør en forskel i vores porte og rundt om i verden.

Mission

Tro og Service i et Mercy Universitet

"Glæden og håbet, sorg og angst hos kvinder og mænd i vores tid, især for dem, der er fattige eller ramte på nogen måde, er glæden og håbet, Kristi tilhængers sorg og sorg Intet intet virkelig menneske undlader at finde et ekko i deres hjerter. Det er derfor, at kristne værdsætter en følelse af dyb solidaritet med menneskeheden og dens historie. " (Gaudium et Spes, Forord 1)

Sådanne drømme og virkeligheder engagerer hvert katolsk universitet. De gør en særlig appel til Mercy universiteter grundlagt af søsterne af barmhjertighed, som har begået deres liv og arbejder for at tjene dem, der er fattige, syge og uuddannede. Inspirationen udtrykt i Gaudium et Spes ligger derfor i centrum for vores identitet og mission. En Mercyhurst-uddannelse har til formål at engagere eleverne til livet og skabe ledere i retfærdighed og service. I en tid med meget social forandring og udfordring præciserer denne inspiration vores vision om den særlige karakter af vores katolske barmhjertighedsuniversitet.

Vores inspiration fører os til emner af studier og engagerer vores perspektiver i læring, forskning og videnskabelige bestræbelser. Sådan inspiration er grundlaget for social-retfærdighedsdimensionen i mange af vores akademiske og serviceprogrammer. Faktisk styrer en sådan inspiration vores universitets mål. Vi ønsker at dele denne inspiration med dem, der kommer gennem vores porte, søger akademisk ekspertise, faglig ekspertise og en fremtid fuld af håb.

Vores vision

Mercyhurst University søger at være en førende højere uddannelsesinstitution, der integrerer ekspertise inden for liberal arts, professionel og karriere-vej-programmer og service til regionale og verdenssamfund.

Vores missionerklæring

I overensstemmelse med sin katolske identitet og barmhjertighedsarvning uddanner Mercyhurst University kvinder og mænd i en kultur, hvor tro og grund blomstrer sammen, hvor skønheden og magten i de liberale kunst kombineres med en påskønnelse for værdien af arbejdet og en forpligtelse til at tjene andre. Universitetssamfundet er selvsikker i styrken af sine studentfakultetobligationer og er inspireret af billedet af elever, hvis valg i liv og arbejde vil sætte dem i stand til at realisere de menneskelige og åndelige værdier indlejret i hverdagens virkelighed og udøve lederskab i service mod en retfærdig verden.

Vores kerneværdier

Vi er:

 • Socialt barmhjertig - Barmhjertighed genopretter menneskelig værdighed, udvider vores sociale relationer og giver os mulighed for at nå ud med medfølelse over for andre.
 • Globalt ansvarlig - Globaliseringen udfordrer os til at lære at styre jordens ressourcer klogt og at handle i solidaritet med dets forskellige folkeslag.
 • Medfølelse gæstfri - Begærlighed gæstfrihed begynder med selvoptagelse, bifalder folk fra forskellige tro, etniske og kulturelle traditioner og opbygger således samfund, der overskrider mere tolerance.
 • Intellektuelt kreative - Generøse, spørgende og kritiske vaner i sindet, som støtter de ambitiøse ambitioner, der manifesteres inden for det akademiske samfund, opmuntrer os til vores livslange søgning efter det, der er sandt, godt og smukt.
 • Refleksbevidst - Vores kristne miljø tilskynder til selvrefleksion og overvejelse af menneskelig adfærd, fremmer balancen i sindet, krop og ånd og giver i sidste ende mulighed for at udvikle et moralsk kompas for et liv af integritet.
 • Ambassadører af tjeneste.

Kontakt

Office for Mission Integration, der blev oprettet i 2008, hjælper præsidenten for Mercyhurst University med at fremme og integrere universitetets uddannelsesmission og overbevisninger og værdier af den katolske identitet og arv fra Sisters of Mercy, som repræsenteret i missionerklæringen og kernen institutionens værdier. Kontorets arbejde er mange facetterede, men hovedsageligt rettet mod at uddanne og opmuntre alle medlemmer af universitetssamfundet fra studerende til forvaltere for at fremme Mercyhursts mission. Som sådan har den særlig omsorg for de katolske og sponsorerende søstre af barmhjertighedstraditioner og service.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Hurtige fakta

 • Mercyhurst er et fireårigt katolsk liberalistisk universitet, der blev grundlagt af søsterne af barmhjertighed i 1926
 • Mercyhurst blev tildelt universitetsstatus i 2012
 • Mere end 59 kandidatstuderende (med 67 koncentrationer), 10 kandidatgrader og 12 graduate certifikater er tilgængelige på universitetet
 • Mercyhurst University tilbyder 24 universitetsniveau sport, med Lakers fielding hold i 12 kvinders sport og 12 mænds sport. To af programmene konkurrerer på NCAA Division I-niveauet (mænds og kvinders ishockey), mens 21 hold deltager i Division II-scenen. Kvinders bowling bliver Mercyhursts 25th sportssport i 2019-20
 • Mercyhursts største 75-acre campus ligger i Erie, Pennsylvania., Statens eneste havneby; campus er cirka 100 miles fra Cleveland, Ohio, og Buffalo, New York, og 130 miles nord for Pittsburgh, Pennsylvania
 • Akkreditering: Pennsylvania Department of Education; Rådet for Socialt Uddannelse; Akkrediteringskommissionen for Programmer i Hospitality Administration; National Association of Schools of Dance; National Athletic Trainers Association; Den amerikanske fysioterapiforening; National Association of Music Schools; og International Assembly of Collegiate Business Educators
 • Fuldtidsstudenter: 300
 • Gennemsnitlig klassestørrelse: 20; Alle kurser undervises af fakultet, ikke kandidater eller undervisningsassistenter

Undergraduate Profile

 • 41% mænd, 59% kvindelige
 • Ca. 40% af eleverne identificerer som katolske; en række andre trostraditioner er repræsenteret
 • Gennemsnitlig GPA: 3,41
 • Mellem 50% SAT: 1170
 • Mellem 50% ACT: 24
 • Geografisk distribution: Pennsylvania, New York, Ohio, 41 andre stater og 46 lande

Sjove fakta

 • Da mor Borgia Egan søgte at bygge hendes kollegium, blev hun underrettet af far Garson om at bygge den på en bakke og i nærheden af vand. Når bygget, sad Mercyhurst oven på Eries største bakke med udsigt over Erie-søen. "Hurst" -delen af universitetets navn hedder det "skovklædte område på bakken", hvor Mercyhurst fandt sit hjem.
 • Grotten blev navngivet og modelleret efter grotten ved Notre Dame University. Grotten blev bygget på toppen af den store depression, af arbejdsløse arbejdere, der arbejdede sammen med far Sullivan for at konstruere grotten for tak for det daglige suppekøkken, søstrene løb for de fattige og ude af arbejde.
 • Chapel lobbyen har modtaget mange berømte besøgende, herunder Von Trapp Family og Eleanor Roosevelt.
 • Den første mand til at gå fra Mercyhurst College var Daniel Burke. I dag er han medlem af universitetets kunstfakultet.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Placeringer

Erie

Address
501 East 38th Street
16546 Erie, Pennsylvania, USA