Meridian University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Meridian University er dedikeret til at muliggøre menneskelig udvikling gennem kloge transformative påvirkninger på tværs af flere domæner i den offentlige og private sektor med global rækkevidde og lokal værdi. Meridians kandidatuddannelser inden for erhverv, psykologi, uddannelse og transformativ ledelse gør det muligt for studerende at kombinere lidenskab med et erhverv i tjeneste til større sociale, kulturelle, økologiske og udviklingsmæssige mål.

Hver af Meridian's grader giver studerende et integreret sæt af færdigheder og kapaciteter, der er baseret på principperne og fremgangsmåderne i Transformativ læring sammen med næste praksis, der er specifikke for graden og koncentration, valgt af hver studerende. Meridians unikke læringsmodel gør det muligt for studerende at kombinere bopæl på stedet, asynkron online læring og engagerende videoopkald til at udvikle en uddannelsesvej, der passer til deres liv og vision via Meridians egen integrerede teknologiplatform.

Meridian er akkrediteret af WASC Senior College og University Commission og godkendt af US Department of Education for deltagelse i Federal Student Aid-programmet. WASC er Institut for Uddannelse anerkendt regional akkreditor for sådanne skoler som University of California i Berkeley, UCLA og Stanford University. Meridians licensgivende grader er blevet anerkendt af Californiens bestyrelse for adfærdsvidenskab og Board of Psychology i over 25 år.

" Meridian University tilbyder programmer, der er unikke i deres evne til at bringe kognitiv og oplevelsesmæssig læring sammen."

—Jean Houston, kansler

girl, young, student

Vision og mission: En uddannelse, der transformerer

Jorden, er det ikke det, du vil? At opstå i os, usynlige?

Er det ikke din drøm, at indtaste os så helt

er der intet tilbage uden for os at se?

Hvad er dit dybeste formål, hvis ikke transformation?

Rainer Maria Rilke

Menneskenes udvikling udtrykker jordens dybeste potentialer. Udtrykket Meridian fremkalder og symboliserer jorden som beboet og forestillet af mennesker. Den kultur, som mennesker har forestillet sig at være, har et presserende behov for transformation. Erhvervene psykologi, forretning og transformativt lederskab kan tjene til at yde et kritisk bidrag til nutidige muligheder for kulturforvandling. Meridian University 's pensum tager en integrerende tilgang til både personlig og kulturel transformation inden for organisationer, samfund og samfund.

Guidet af en integreret vision forsøger Meridian University at uddanne ledere med kapaciteter, færdigheder og viden, der er essentiel for at omdanne erhvervene psykologi, erhvervsliv og transformativt lederskab. Ledelseskapaciteterne mod, medfølelse, klarhed, samvittighed og legemlig selvbevidsthed udgør sammen den visdom og integritet, der kræves for at transformere erhvervene og den bredere kultur. Transformativ læring ved Meridian katalyserer fremkomsten af disse kapaciteter, som sammen med udvikling af kreative undersøgelsesevner og erhvervelse af faglig viden, aktualiserer Meridians engagement i at opretholde en uddannelse, der transformerer.

Meridians engagement i offentligt og professionelt engagement udvikles gennem Center for Transformativ læring.

Når du ser jorden fra månen, ser du ikke nogen opdeling her mellem nationer eller stater.

Dette er virkelig symbolet for den nye mytologi, der kommer.

Det er det land, vi skal fejre.

Og det er de mennesker, vi er en sammen med.

Joseph Campbell

Menneskets ære er blevet jordens ørken. Jordens ørken er nu vores største skam og største trussel. Derfor skal alle programmer, politikker, aktiviteter og institutioner fremover bedømmes primært efter, i hvilket omfang de hæmmer, ignorerer eller fremmer et gensidigt styrkende forhold mellem mennesker og jord.
—Tomas Berry

Placeringer

Petaluma

Address
47 Sixth Street
94952 Petaluma, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig