Metropolitan State University Of Denver

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MSU Denver er en omfattende, baccalaureate- og kandidatgrad, der giver byuniversitet, der tilbyder kunst og videnskaber, professionelle kurser og programmer til en forskelligartet studerende i en atmosfære af gensidig respekt. Excellence i undervisning og læring er MSU Denver's primære mål. I mere end 50 år har MSU Denver været en temposetter for at transformere liv, samfundet og videregående uddannelse.

Vi bemyndiger Colorado's studerende til at fremme deres liv og karriere gennem høj kvalitet, virkelig verden uddannelse. Og vi driver statsøkonomien gennem vores 95.000 arbejdsklare kandidater, hvoraf over 80% opholder sig i Colorado. Med base i hjertet af Mile High City giver MSU Denver uovertruffen adgang til praktikpladser og professionelle netværk, der springer i gang med karrierer.

MSU Denver tilbyder uddannelse af høj kvalitet uden den høje prislapp.

Vores klasser undervises af bemærkede akademikere, nationale eksperter og industriikoner. Og de bygger praktisk læring i hvert kursus, der hjælper studerende med at blive karriere-klare, kritiske tænkere, som virksomhederne ønsker at ansætte.

Placeringer

Denver

Address
Auraria Parkway,890
80204 Denver, Colorado, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig