Michigan State University College of Natural Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Natural Science (NatSci) ved Michigan State University er hjemsted for 29 afdelinger og programmer inden for biologisk, fysisk og matematisk videnskab.

Kollegiet har gennemsnitligt $ 57 mio. I forskningsudgifter årligt, samtidig med at de giver uddannelsesmuligheder i verdensklasse til mere end 5.700 bachelorstuderende og næsten 1.000 kandidatstuderende. Der er 800+ fakultetet og akademisk personale tilknyttet NatSci og mere end 63.000 levende alumner over hele verden.

Kollegiet ledes af Dean Phillip M. Duxbury. For administrative emner relateret til økonomi, budget, forskning, studieanliggender, administration, udvikling og kommunikation, kontakt den relevante afdeling inden for dekanens kontor.

NATSCI VISION, MISSION, VÆRDIER

Michigan State University College of Natural Science (NatSci) er forpligtet til at skabe et sikkert, samarbejdsvilligt og støttende miljø, hvor forskelle værdsættes, og alle medlemmer af NatSci-samfundet har beføjelse til at vokse og lykkes.

Følgende er kollegiets vision, mission og værdier, som co-skabt og bekræftet af NatSci-samfundet:

VISION:

En blomstrende planet og sunde samfund gennem videnskabelig opdagelse.

MISSION:

At bruge opdagelse, innovation og vores kollektive opfindsomhed til at fremme viden på tværs af naturvidenskaberne. Gennem retfærdig, inkluderende praksis inden for forskning, uddannelse og service bemyndiger vi vores studerende, personale og fakultet til at løse udfordringer i en kompleks og hurtigt skiftende verden.

KERNEVÆRDIER:

INKLUSIVITET

Fremme et sikkert, støttende og indbydende samfund, der værdsætter mangfoldighed, respekterer forskel og fremmer tilhørsforhold. Vi forpligter os til at give lige muligheder for alle.

INNOVATION

Dyr kreativitet og fantasi i søgen efter ny viden og indsigt. Gennem individuelle og samarbejdsbestræbelser søger vi nye løsninger på aktuelle og nye udfordringer inden for naturvidenskaben.

ÅBENHED

Forpligt dig til ærlighed og gennemsigtighed. Ved at lytte og være åben for andre perspektiver skaber vi et miljø af tillid, hvor ideer deles og diskuteres frit.

PROFESSIONALISME

Stræb efter ekspertise, integritet og høje etiske standarder. Vi holder os selv og hinanden ansvarlige over for disse forventninger på en respektfuld og konstruktiv måde.

Placeringer

East Lansing

Address
Farm Lane,288
48824 East Lansing, Michigan, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig