Michigan State University College of Osteopathic Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 1964 lykkedes osteopatiske læger, der arbejdede i samarbejde med Michigan Association of Osteopathic Physicians and Surgeons, med at få et charter om at etablere et osteopatisk medicinsk kollegium i Michigan. Den oprindelige Michigan College of Osteopathic Medicine var placeret i Pontiac og optog sine første studerende i 1969.

Samme år vedtog statslovgiveren Public Act 162, som specificerede, at “En skole for osteopatisk medicin oprettes og skal placeres som bestemt af statens uddannelsesråd på en eksisterende campus i et statsuniversitet med en eksisterende skole eller college medicin."

For at overholde denne lovgivning blev college charteret overført til bestyrelsen for Michigan State University, og kollegiet blev flyttet til Fee Hall på East Lansing campus i 1971. På det tidspunkt blev det kendt som Michigan State University College of Osteopathic Medicine .

Siden 2009 har kollegiet fungeret efter en model af “One College, Three Sites.” Disse steder inkluderer East Lansing samt placeringer i det sydøstlige Michigan: Detroit Medical Center i Detroit og Macomb University Center i Clinton Township, som er hjem til ca. en tredjedel af hver tilmeldt klasse.

College of Osteopathic Medicine har et længe etableret netværk af hospitaler, der underviser i samfundet i hele Michigan. Kendt som Statewide Campus System, eller SCS, var dette netværk den originale model for den osteopatiske postdoktorale træningsinstitution eller OPTI. SCS er akkrediteret af American Osteopathic Association som en OPTI og har i øjeblikket institutionel akkreditering af Accreditation Council for Graduate Medical Education eller ACGME. I partnerskab med kollegiet fører SCS-opholdsprogrammer nationen til at opnå akkreditering under ACGME.

I dag opgraderer mere end 300 osteopatiske studerende hvert år som en del af vores mandat til at producere primærplejelæger for staten. Kollegiet modtager også mere forskningsmidler fra National Institutes of Health end noget andet osteopatisk kollegium i landet.

Placeringer

East Lansing

Address
Wilson Road,965
48824 East Lansing, Michigan, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: