Michigan State University College of Veterinary Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Veterinærvidenskabskurser er blevet undervist på MSU siden institutionens grundlæggelse i 1855. College of Veterinary Medicine blev formelt etableret som et fireårigt, graduddelende program i 1910.

I dag omfatter kollegiet fire biomedicinske afdelinger - mikrobiologi og molekylær genetik, patobiologi og diagnostisk undersøgelse, farmakologi og toksikologi og fysiologi; to kliniske afdelinger - kliniske videnskaber for store dyr og kliniske videnskaber for små dyr; to serviceenheder - Veterinærmedicinsk Center og Veterinær Diagnostisk Laboratorium; og flere forskningscentre.

Foruden doktoren i veterinærmedicinsk uddannelse tilbyder kollegiet også certifikat- og bacheloruddannelser i veterinærsygepleje samt avancerede (master- og doktor i filosofi) programmer.

College of Veterinary Medicine er heldig at have et fremragende fakultet, som alle har en doktorgrad i veterinærmedicin og / eller en doktor i filosofi. Næsten alle specialkort, der er anerkendt af American Veterinary Medical Association, er repræsenteret på fakultetet. Mange af disse fakultetsmedlemmer er ledere inden for deres områder, både nationalt og internationalt.

Michigan State har en langvarig forpligtelse til lige muligheder, bekræftende handling og multikulturalisme. College of Veterinary Medicine har opnået national anerkendelse for sin lederskab i programmer til opmuntring af underrepræsenterede grupper på det preprofessionelle, professionelle og avancerede studieniveau samt for øget mangfoldighed i dets fakultet.

Særlige muligheder for præeterinære og professionelle studerende til at deltage i internationale veterinæraktiviteter udvider yderligere påskønnelsen af forskellige kulturer. Faktisk findes der internationale erfaringer og muligheder i kollegiet for både fakultetet og de studerende. Næsten 300 personer tilknyttet kollegiet har været involveret i aktiviteter i 36 lande. En særlig gave giver midler til at støtte studerendes rejser til udlandet.

Den overflod og variation af dyre landbrug og ledsagende dyr i Michigan giver kollegiet en af de største kliniske og diagnostiske tilfælde i landet. Uddannelses- og forskningsmuligheder forbedres betydeligt af denne store sagsbelastning.

Kollegiet tager også alvorligt sin forpligtelse til at imødekomme samfundets behov ud over kliniske tjenester og uddannelse. Kollegiet har ekspertise inden for folkesundhed, biomedicinsk og komparativ medicinsk forskning, økosystem- og miljøledelse og de mange facetter, der udgør vores komplekse globale fødevaresystem. Kollegiet støtter også nøgleprogrammer for dyresundhed udført af både Michigan Department of Agriculture og US Department of Agriculture.

Placeringer

East Lansing

Address
Wilson Road,784
48824 East Lansing, Michigan, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: