Midway University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Midway University , beliggende i Midway, Kentucky, er et privat, non-profit liberalt kunsthøjskole, der blev grundlagt i 1847 af Dr. Lewis L. Pinkerton, som den første skole i USA, der tjener forældreløse og dårligt stillede kvinder . Gennem årene udviklede skolen sig og blev Pinkerton High School, Midway Junior College, Midway College og den 1. juli 2015, Midway University .

Midway University

Vores smukke campus ligger på 200 hektar i Midway, Kentucky i Woodford County og er en arbejdshestegård. Bare femten minutter fra Lexington ligger vores campus i centrum af Kentuckys internationalt anerkendte hesteland og er omgivet af nogle af de bedste fullblodsbedrifter i verden.

Midway University

Midway University er en livlig og mangfoldig institution, der er engageret i akademisk ekspertise og individuel vækst.

Midway University

  • Handler med integritet og ansvar
  • Leverer service til andre
  • Forfølger livslang læring

Programakkreditering er som følger:

Sygeplejeprogrammer

ADN-, BSN- og MSN-sygeplejeprogrammerne er akkrediteret af akkrediteringskommissionen for uddannelse i sygepleje, Inc. (ACEN), 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, Telefon 404.975.5000, Fax 404.975.5020 ( www.acenursing.org)
Midway University 's ADN-program er godkendt af Kentucky Board of Nursing (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, Telefon 800.305.2042, Fax 502.696.5762 (www. kbn.ky.gov)

Der er tre opholdshaller til rådighed for studerende til campusboliger - Buster Hall, Belle Wisdom og Pinkerton Hall. For at støtte dig har vi beboerassistenter, der bor på hver etage. Disse bachelorledere i Midway er dedikeret til at forbinde dig med andre beboere og til campus gennem engagerende og kreative aktiviteter. En professionel beboerdirektør bor også i hver bygning og arbejder for at lære hver studerende at kende gennem bygningsarrangementer og individuelle samtaler. Din beboerassistent og beboerdirektør er her for dig.

Placeringer

Midway

Address
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 Midway, Kentucky, USA