Milwaukee School of Engineering MSOE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Milwaukee School of Engineering er et privat, non-profit universitet, der tilbyder bachelor- og kandidatgrad inden for teknik, forretning, matematik og sygepleje. På MSOE finder du et omsorgsfuldt samfund af studerende og fakulteter. Sammen er vi forpligtet til at fremme en højere standard for akademisk programmering og forskning og personlig service, instruktion og vejledning.

På MSOE finder du drømmere, tænkere, beslutningstagere og gørere. Det er det valgte universitet for dem, der søger et samfund af eksperimentelle elever, der er drevet til at løse de komplekse udfordringer i dag og i morgen. MSOE-fakultetet er studentfokuserede eksperter, der bringer den virkelige oplevelse ind i klasseværelset. Denne tilgang til læring gør vores studerende klar nu såvel som forberedt på fremtiden. Partnerskaber med erhvervs- og brancheledere gør det muligt for studerende at lære sammen med professionelle mentorer. Vi udfordrer vores studerende til at gå ud over, hvad der er muligt.

Som et højt rangeret ingeniøruniversitet i USA fokuserer MSOE på laboratorieerfaring og karriereudøvelse. MSOE udfordrer studerende til at tænke uden for boksen og anvende en praktisk tilgang til løsning af problemer.

MSOE-studerende er hårdtarbejdende, kreative og har et ønske om at vide mere. Vores tætte samfund på kun 3.000 studerende giver mulighed for at arbejde hånd i hånd med klassekammerater og professorer og giver eleverne mulighed for at bringe praktisk viden til klasseværelset. Samlet set er MSOE det valgte universitet for studerende, der ønsker at forfølge deres lidenskaber og udfordre standarden. MSOE vil sætte standarden for at forberede ledere til at løse de forskellige tekniske udfordringer i det 21. århundrede.

Hvorfor vælge MSOE?

Dette er ikke dit gennemsnitlige amerikanske universitet. Det er her, det varige ønske om at lære mere sidder i vores DNA. Hvor studerende og professorer arbejder sammen for at skabe en indvirkning langt ud over byen Milwaukee og bredden af Lake Michigan. Og hvor studerende bliver klar til at løse komplekse problemer gennem deres lidenskab, udholdenhed og modstandsdygtighed.

Personlig opmærksomhed fra ekspertprofessorer

Forvent ikke gigantiske foredragssale eller undervisningsassistenter (vi har heller ikke nogen). I stedet underviser erfarne professorer - med et gennemsnit på syv års brancheerfaring - hver klasse og laboratorium. Med en gennemsnitsklasse på kun 20 studerende og en laboratoriestørrelse på 11 studerende får du masser af personlig opmærksomhed.

Mere for dine penge

Internationale studerende kvalificerer sig ofte til stipendier fra MSOE. Men prisen er kun en del af ligningen. MSOE tilbyder også en enorm værdi. Overvej bare nogle af vores placeringer:

 • Bedste værdi colleges
 • Bedste bang for the Buck
 • Bedste colleges for dine penge

Desuden giver vores 10-ugers kvartaler dig mulighed for at passe i flere klasser, hvilket betyder, at du bliver bedre uddannet på bare fire år.

141574_rsz_20170927-me-johnson-controls-lab-sg01-13.jpg

Real-World Experience

De fleste universiteter taler om praktisk arbejde, men få kan matche de hundreder af timers laboratorieerfaring, du får som studerende ved MSOE. Faktisk har vi flere laboratorier på vores campus end klasseværelser - og de er alle tilgængelige for studerende.

Direkte optagelse

Hvis du er flyttet til et nyt land for at studere, vil du sørge for at komme ind i dit foretrukne program. I modsætning til nogle universiteter, der får dig til at vente til andet år med at ansøge om den skole eller afdeling, du vælger, tilbyder vi direkte adgang, så du kan starte din major med det samme.

Toprangerede programmer

MSOEs bachelor-ingeniørprogrammer er blevet rangeret 9. i nationen af US News & World Report. MSOE er også højt rangeret af Forbes, Business Insider, Princeton Review, PayScale Inc. og andre.

Fire års Gradueringsgaranti

MSOE er et af kun en håndfuld universiteter i USA, der garanterer, at du vil opgradere om fire år, hvis du starter og holder dig på sporet i din hovedfag, hvilket sparer tid og penge.

Gradueringsresultater

Få universiteter kan slå vores kandidatresultatsats på 96% - for ikke at nævne kandidaters gennemsnitlige startløn på $ 65.428.

Placering, Placering, Placering

Nyankomne er ofte overrasket over alt, hvad Milwaukee tilbyder. MSOE ligger i et af Milwaukees mest spændende og sikreste kvarterer i gåafstand fra praktikpladser i centrum, restauranter, caféer, butikker, sports- og koncertarenaer, festivaler og den smukke Lake Michigan. Derudover er vi kun 90 minutters togtur væk fra Chicago.

Et sted at passe ind

Vores mindre størrelse - lige under 3.000 studerende - hjælper dig med at føle dig hjemme. Og med mere end 100 studenterorganisationer (inklusive en international studenterforening) og klub- og interkollegial sport har du masser af muligheder for at få forbindelse med ligesindede nye venner.

Mission, Vision og Værdier

141568_16121-20201007-231628-20130908_Viets_Field_Images1.jpg

Vores mission inspirerer os.

MSOE er det valgte universitet for dem, der søger et inkluderende samfund af erfarne lærere, der er drevet til at løse de komplekse udfordringer i dag og i morgen.

Vores vision udfordrer os.

MSOE vil sætte standarden for at forberede ledere til at løse de forskellige tekniske udfordringer i det 21. århundrede.

Vores værdier forener os.

Seks værdier er kernen i vores campus-kultur:

 • Samarbejde - Vi værdsætter at arbejde sammen på tværs af grænser.
 • Excellence - Vi værdsætter forfølgelsen og opnåelsen af excellence.
 • Inklusion - Vi værdsætter autentisk engagement med forskellige mennesker, overbevisninger og ideer.
 • Innovation - Vi værdsætter kreativitet og nye ideer til livslang service, opdagelse og vækst.
 • Integritet - Vi værdsætter at gøre det rigtige på en pålidelig måde.
 • Stewardship - Vi værdsætter den ansvarlige brug af vores ressourcer.

Hvordan vi underviser

Kæmpe foredragssale fungerer muligvis for andre colleges, men det er ikke MSOEs stil. Dette er hvad du finder i stedet.

141573_rsz_20170920-bio-printer-with-wujie-zhang-27.jpg

Lære ved at gøre

Der er en grund til, at vi har flere laboratorier end klasseværelser. Vi har altid troet, at elever lærer bedst (og har det sjovere) ved at gøre deres hænder beskidte og omsætte teori til praksis. MSOE-studerende tilbringer hundreder af timer i vores industristandardlaboratorier, og den praktiske, praktiske erfaring vil give dig en klar fordel på arbejdspladsen.

Dybe forbindelser mellem professorer og studerende

Din gennemsnitlige klasse vil være 20 studerende, og dit gennemsnitlige laboratorium vil kun omfatte 11 studerende. Det intime læringsmiljø giver dine professorer mulighed for virkelig at lære dig at kende. Forvent mere end nogle få at blive mentorer og måske livslange forbindelser.

Umiddelbar nedsænkning i din major

Du behøver ikke vente med at udforske din lidenskab. Du dykker ned i dit hovedspecifikke klasse førsteårsår, hvilket giver dig et forspring på praktikophold og din karriere.

Luk industriintegration

MSOE er en betroet partner for førende Wisconsin-virksomheder, herunder Harley-Davidson, Kohler, Snap-on og mere. Vi arbejder sammen om den nyeste brancheforskning og innovationer, og mere end 260 topfirmaer rekrutterer vores studerende til praktikophold og job på MSOEs årlige karriereudstilling.

Real-World Learning

På MSOE udfordrer vi vores studerende på første dag med en akademisk erfaring med høj berøring, der giver høj værdi. Med udfordringen kommer vækst. Studerende arbejder igennem virkelige problemer side om side med fakulteter, der er dokumenterede ledere inden for deres områder. Kandidater er klar til at løse komplekse problemer på deres første arbejdsdag, fordi de har løst dem siden deres første dag på MSOE.

University Scholars Honours-program

For studerende, der ønsker mere af en udfordring, tilskynder MSOE's honours curriculum uafhængig og samarbejdsbaseret læring gennem projektarbejde, professionelle præsentationer og interaktion med regionale ledere.

MSOE's Campus

MSOE's campus ligger i centrum af Milwaukee i en pulserende og sikker bymiljø.

141569_141497_msoe-student-life-and-campus-center-exterior-31.jpg

Vores 22 hektar store campus ligger i hjertet af centrum af Milwaukee i det sikre og livlige East Town-kvarter. Bare blokke fra den smukke Lake Michigan, teaterdistriktet, museer, sports- og musiksteder, parker og shopping, nyder MSOE-studerende al byens spænding og mulighed med en tæt sammenhængende fællesskabsfølelse.

Inden for gåafstand fra campus finder du:

 • 30 sæsonbestemte festivaler
 • 17 museer
 • 25 teatre
 • 100+ miles stier til gåture, cykling og cykling

Tænker du fremad? Milwaukee er et knudepunkt for ledere i branchen, sundhedspleje og forretning - så praktikophold og fremtidige karrieremuligheder er altid inden for rækkevidde.

Placeringer

Milwaukee

Address
1025 North Broadway Milwaukee WI 53202-3109
Milwaukee, Wisconsin, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig