Minerva Schools at KGI

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Minerva plejer kritisk visdom for verdens skyld.

Fordi vores fremtid er afhængig af bedre ledere, smartere innovatører og mere informerede globale borgere, forbereder vi de næste generationer af usædvanlige, livslange elever til at arbejde sammen for at løse de mest komplekse udfordringer i vores tid.

Minerva er dybt princippet og dedikeret til at forbedre dit potentiale og muliggøre din succes.

Vi er stærkt fokuseret på at forbedre vores kollektive fremtid ved at fremme din individuelle udvikling. Vores organisation er defineret af syv vejledende principper, som informerer enhver beslutning, vi træffer, fra outreach og adgang til akademikere, boligliv og faglig udvikling.

Minerva Schools at KGI er bygget på en stærk alliance.

Minerva tilbyder sine ekstraordinære uddannelser i samarbejde med en af ​​de mest innovative graduate institutioner i verden: KGI (Keck Graduate Institute). KGI, en leder inden for anvendt videnskab, er det nyeste medlem af det anerkendte Claremont Consortium, ofte kaldt "Ivies of the West".

INDLEDNING TIL MINERVA

Ben Nelson, grundlægger af Minerva, og Stephen M. Kosslyn, Ph.D., grundende dekan for Minerva Schools at KGI , giver en introduktion til vision, pædagogik og læringsplatform som kernen i den genopdagede universitetsoplevelse.

Placeringer

San Francisco

Address
1145 Market St, 9th Floor
94103 San Francisco, Californien, USA