Ming Chuan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som Taiwans øverste internationale universitet, byder MCU på studerende fra hele verden. Uanset om du er interesseret i at forfølge en grad inden for kommunikation, design, ledelse, teknologi, sprog, lov eller turisme, tilbyder MCU en unik undervisningsoplevelse fra verdensklasse. Her tror vi på at skabe kreative og innovative globale borgere, der er klar til at blive verdens førende i morgen.

MCU Mission

Opretholder missionen "Et nøglebegreb udtrykt på tre måder", stoler Ming Chuan University på at give en uddannelsesmæssig indstilling, der henvender sig til alle elever med forældrenes pleje, støtte og vejledning. Som en omfattende institution for videregående uddannelser stræber Ming Chuan University for excellence i undervisning og læring gennem teoribaseret, applikationsorienteret uddannelse for at forberede eleverne med professionalisme, holdånd og brede verdensudsigter for internationalisering.

Teori-baseret og applikationsorienteret uddannelse

Vores uddannelsesprincip insisterer på teoribaseret applikationsorienteret uddannelse, som koordinerer faglige kurser, nyttekurser (fire års engelsk kurser og tre års informationsteknologi kurser) og generel uddannelse for at sikre, at alle vores kandidater drager fordel af teoribaseret, ansøgningsorienteret uddannelse. Vi implementerer holistisk uddannelse for at opfostre elevernes tegn gennem seminarer, afhandling, afhandlingsprojekt design, streng disciplin og flittig undervisning. Vores kandidater konkurrerer godt med deres jævnaldrende for både videreuddannelse og beskæftigelsesfrekvens.

Fremragende konkurrenceevne

Ming Chuan University har 11 skoler: Ledelse, Kommunikation, Lovgivning, Design, Anvendt Sprog, Informationsteknologi, Turisme, Samfundsvidenskab, Sundhedsteknologi, Finacial Teknologi og International College. I takt med den hurtige udvikling af globalisering og videnbaseret økonomi ansætter vores skoler ikke kun fakultetets medlemmer med doktorgrad, men også orienterer deres undervisning og forskning med universitetets tværfaglige integration, vedvarende udvikling, konkurrenceevne og samfundsmæssige efterspørgsel. For at nå dette mål skal hver kandidatskole og afdeling fremme deres egne faglige træk og konkurrencemæssige fordele, fremme kvaliteten af ​​undervisning, forskning og service og forbedre elevernes kompetence gennem fakultetets evaluering og regelmæssig evaluering af undervisningsevaluering.

Komplet e-learning miljø

I denne 21. århundredes informationsteknologi skal eleverne opmuntre evnen til at søge efter, analysere, behandle og integrere information. På grund af anvendelsen af ​​netværksteknologi i læringsmiljøet modnes den relevante teknologi. Resultatet af undervisningen gennem det globale informationsnetværk er fremragende og vil være en vigtig udvikling for universitetet.

For at fremme multi-faced undervisning og læring har vores universitet etableret et komplet e-læringsmiljø. Udvidelsen til Network University giver eleverne mulighed for at studere uden grænserne for rum og tid. Studerende kan gentage undervisningsmaterialet online for at fremme deres læringsresultater. Netværksundervisning giver eleverne mulighed for at lære uden at kræve tids- og rumbegrænset interaktion mellem fakultetets medlemmer og studerende, hvilket er en stor udfordring for den traditionelle undervisningsmodus.

Til støtte for netværk og højteknologisk undervisning har vi udstyret alle klasseværelser på begge campus til at være e-klasseværelser. Vi vil fortsætte med at udvikle flere online kurser for studerende til at fremme kvaliteten af ​​undervisning, forskning, service og elevernes konkurrenceevne.

Uddannelsesfilosofier

Ming Chuan University blev etableret på grundlægger Pao's uddannelsesfilosofier, herunder:

  1. Deltager alle elever i forældrenes pleje, støtte og vejledning
  2. Striks disciplin og flittig undervisning
  3. Tilskynde til stor indsats i undervisningen
  4. Matchende instruktion i teori med erfaring i anvendelse
  5. Understreger både humaniora og teknologi

Universitetet sigter mod realisering af praktisk uddannelse og opfordrer eleverne til at indarbejde praksis og teori, så de kan komme ind i arbejdsstyrken umiddelbart efter eksamen. I lyset af stigende globalisering og global kinesisk feber tilstræber universitetet at forberede eleverne på global konkurrence gennem integration af uddannelsesteorier i denne kinesiske institution og partner udenlandske universiteter. Udover at lære af vellykket uddannelseserfaring søger Ming Chuan bedre at opdrage sine studerende under den uddannelsesmæssige filosofi: lokalisering af global viden og indvækst af lokal viden til verden.

For at opnå det ultimative mål at udvikle sig til et fremragende internationalt universitet vil universitetet gøre alt for at videreføre sin kvalitetsuddannelse og forpligte sig til international ekspertise inden for undervisning og forskning.

Uddannelsesmål

Internationalisering

Oprettelse af et internationalt læringsmiljø for at udvide verdensudsigterne for fakultet og studerende; fremme af internationale certificeringer holde sig ajour med uddannelse rundt om i verden.

Den Internationale Uddannelses- og Udvekslingsafdeling og International College har ført vejen i gode fremskridt mod internationaliseringsmålet. Med det største antal udenlandske studerende på universiteter i Taiwan demonstrerer universitetet tilstrækkeligt sin indsats for at fremme internationaliseringen af ​​videregående uddannelser og opbygge et engelsk læringsmiljø.

Professionalisme

Fokus på samarbejde mellem industri og akademi for at styrke teoretisk viden og praktisk kompetence; fokusere på erhvervserfaring sammen med akademiske bestræbelser på at give en mangfoldig uddannelse og muligheder for livslang læring.

Som reaktion på de voksende behov for akademisk fremskridt har universitetet gjort store forbedringer med hensyn til at lette ressourcedeling og dets talentstyringssystem. Nylige resultater omfatter e-klassetjenester og e-porteføljesystem for studerende og fakultetets medlemmer.

Excellence

Fastlæggelse af strenge uddannelsesmæssige principper for at opdrage eleverne en følelse af ansvar og holdånd udøvelse af ekspertise i undervisning, læring, forskning og service.

Ming Chuan University har modtaget stor anerkendelse for sin kvalitetsuddannelse. I 2009 tjente universitetet den øverste rang blandt de nordlige taiwanesiske kollegier og universiteter i afdelingenes akkrediteringer udført af Taiwans øverste uddannelses evaluerings- og vurderingsråd (HEEACT). Hertil kommer, at universitetet har fået tilskud i MOE "Striving for Teaching Excellence" i på hinanden følgende år.

Placeringer

Saginaw

Address
Gilbertson Hall, Saginaw Valley State University, 7400 Bay Road, Saginaw
MI 48710 Saginaw, Michigan, USA

Taipei

Address
250 Zhong Shan N. Rd., Sec. 5
111 Taipei, Taiwan

Taoyuan

Address
5 De Ming Rd., Gui Shan District
333 Taoyuan, Taoyuan By, Taiwan

Taipei

Address
3F-8F, No.130, Jihe Rd.
111 Taipei, Taiwan

Jinsha Township

Address
105 De Ming Rd
890 Jinsha Township, Taiwan