Mississippi College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mississippi College, tilknyttet Mississippi Baptist Convention, er en privat, co-pædagogiske, Christian universitet liberale kunst og videnskab. Som den ældste institution for videregående uddannelse i Mississippi, MC har en lang tradition for engagement i akademisk ekspertise og årsagen til Kristus.

Vores vision

Vores vision er at være kendt som et universitet anerkendt for akademisk ekspertise og engagement til at årsagen til Kristus.

Vores historie

Mississippi College blev grundlagt i 1826 og er den ældste institution for videregående uddannelse i staten Mississippi.

Hvorfor MC?

PENGE Magazine for nylig rangeret MC # 12 på deres liste over "De 20 bedste private gymnasier for Merit Aid" Mississippi College er statens største private universitet med over 5.000 elever. I 1831, MC blev den første fælles skole college i USA til at give en grad til en kvinde. Mississippi College er billigere end du måske tror med vores lavere undervisning og generøs stipendium program. MC uddeler cirka 53 millioner dollars i stipendier og finansiel støtte hvert år. MC tilbyder over 80 bachelor muligheder, mere end 15 graduate uddannelser, en førsteklasses Law School, en læge assistent program, og meget mere. 16: 1 elev-fakultet ratio. Du vil opdage, at en grad fra Mississippi College holder vægten med arbejdsgiverne og kan springbræt dig til hvor som helst du ønsker at gå. MC studerende opnå accept i medicinsk skole til over det dobbelte af landsgennemsnittet. Næsten 100% af sygepleje kandidater finder beskæftigelse inden for tre måneder eksamen. Den International Mission Board rangerer MC som en top 10 skole, hvorfra missionærer kandidat og er under udnævnelse. MC studerende frivilligt mere end 30.000 timer årligt.

Med vores studerende kropsstørrelse, lave omkostninger ved fremmøde, og stærk akademisk omdømme, MC er et sjældent fund inden for kristen videregående uddannelse. Vores mål er at indgyde Kristus i alle aspekter af vores kultur - i klasseværelset, i hele campus liv, og i hjerterne hos vores studerende.

Placeringer

Jackson

Mississippi College

Address
200 S Capitol St,
Clinton, MS 39058

39058 Jackson, Mississippi, USA
Telefonnummer
+1 601-925-3000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig