Læs den officielle beskrivelse

Mississippi College, tilknyttet Mississippi Baptist Convention, er en privat, co-pædagogiske, Christian universitet liberale kunst og videnskab. Som den ældste institution for videregående uddannelse i Mississippi, MC har en lang tradition for engagement i akademisk ekspertise og årsagen til Kristus.

Vores vision

Vores vision er at være kendt som et universitet anerkendt for akademisk ekspertise og engagement til at årsagen til Kristus.

Vores historie

Mississippi College blev grundlagt i 1826 og er den ældste institution for videregående uddannelse i staten Mississippi.

Hvorfor MC?

PENGE Magazine for nylig rangeret MC # 12 på deres liste over "De 20 bedste private gymnasier for Merit Aid" Mississippi College er statens største private universitet med over 5.000 elever. I 1831, MC blev den første fælles skole college i USA til at give en grad til en kvinde. Mississippi College er billigere end du måske tror med vores lavere undervisning og generøs stipendium program. MC uddeler cirka 53 millioner dollars i stipendier og finansiel støtte hvert år. MC tilbyder over 80 bachelor muligheder, mere end 15 graduate uddannelser, en førsteklasses Law School, en læge assistent program, og meget mere. 16: 1 elev-fakultet ratio. Du vil opdage, at en grad fra Mississippi College holder vægten med arbejdsgiverne og kan springbræt dig til hvor som helst du ønsker at gå. MC studerende opnå accept i medicinsk skole til over det dobbelte af landsgennemsnittet. Næsten 100% af sygepleje kandidater finder beskæftigelse inden for tre måneder eksamen. Den International Mission Board rangerer MC som en top 10 skole, hvorfra missionærer kandidat og er under udnævnelse. MC studerende frivilligt mere end 30.000 timer årligt.

Med vores studerende kropsstørrelse, lave omkostninger ved fremmøde, og stærk akademisk omdømme, MC er et sjældent fund inden for kristen videregående uddannelse. Vores mål er at indgyde Kristus i alle aspekter af vores kultur - i klasseværelset, i hele campus liv, og i hjerterne hos vores studerende.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Mississippi College

Mississippi College giver enestående lederskab uddannelse, der lægger større vægt på undervisning og læring. Vores unikke Kandidatuddannelsen i pædagogisk Leadership forb ... [+]

Tjen din uddannelse i Educational Leadership

Mississippi College giver enestående lederskab uddannelse, der lægger større vægt på undervisning og læring. Vores unikke Kandidatuddannelsen i pædagogisk Leadership forberedelse nøje udvælger kohorte medlemmer hvert forår for at begynde en 15-måneders modulært program, der består af 39 semester timer, der begynder i sommeren sigt. Fakultetet tilbyder erfarne og innovative perspektiver og giver en række moduler med fokus på seks dimensioner af lederskab, herunder:

Personlig / fortolkningsmæssige Instructional Organisatorisk Ressource Politisk Oplysende

Dit kursus pensum vil blive integreret med seminarer, practicums og praktikophold, og kulminerer i formelle praktikophold i løbet af den sidste halvdel af forberedelse.... [-]

USA Jackson
September 2019
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Mississippi College

Institut for Kommunikation tilbyder Master of Science i Kommunikation (MSC) grad. Uddannelsen er designet til studerende, der søger kommunikations kurser i Mississippi; e ... [+]

Tjen din kommunikation Degree

Institut for Kommunikation tilbyder Master of Science i Kommunikation (MSC) grad. Uddannelsen er designet til studerende, der søger kommunikations kurser i Mississippi; er interesseret i at forfølge en kandidatgrad i kommunikation; og vil gerne forbedre deres omsættelighed eller forberede ph.d. tilmelding.

Gennem valgfrie klasse valg, kan eleverne skræddersy deres grad mod et teater, massemedierne, eller interpersonel / koncentration offentlig kommunikation. Dette valg skal foretages i samråd med deres kandidat rådgiver, mens du planlægger den foreslåede studieforløb.

MC Experience

Afdelingen tilbyder Master of Science (MS) i Applied Communication kandidatgrad. Studerende kan vælge en af ​​disse online uddannelser:... [-]

USA Jackson
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk