Mississippi State University College of Agriculture and Life Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mississippi State University blev grundlagt i 1878 som Agricultural and Mechanical College i staten Mississippi og fortsætter i dag med at udmærke sig ved sin oprindelige mission inden for uddannelse, forskning og service. Undersøgelsen af landbrug, et grundlæggende grundlag for institutionen, blev formaliseret til et college i 1903.

Det nuværende College of Agriculture and Life Science (CALS) præsenterer en bred vifte af muligheder for studiet af livet, der omfatter 9 skoler og afdelinger. Tilsammen tilbyder de 17 majors og 45 koncentrationer for studerende og 17 majors og 38 koncentrationer til kandidatgrader.

Kollegiet kan prale af et lært, erfaren fakultet på 218, hvis fælles mål er at give de studerende den bedst mulige uddannelse.

Mange afdelinger huser specialiserede forskningscentre, der har tiltrukket store føderale tilskud og finansiering af virksomheder. Kollegiet er også tæt forbundet med Mississippi Agricultural and Forestry Experiment Station (MAFES) og Mississippi State University Extension Service, som begge deler viden og løsninger med landmænd, forretningsfolk og regeringsorganer i hele staten og videre.

Placeringer

Mississippi State

Address
M Bost Bldg Extension Dr,201
39762 Mississippi State, Mississippi, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig