Missouri University of Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VI ER MISSOURI S&T

Vi er Missouri University of Science and Technology - kort sagt Missouri S&T - og vi har været i toppen af forsknings- og innovationsspillet i lang tid. Grundlagt i 1870 som en af de første teknologiske institutioner vest for Mississippi, har vi bygget på vores arv af opdagelse, kreativitet og innovation for at udstyre og inspirere nutidens studerende til at imødekomme morgendagens store globale udfordringer.

Vores mission

Missouri S&T integrerer uddannelse, forskning og anvendelse for at skabe og formidle viden, der tjener vores stat og hjælper med at løse verdens store udfordringer.

Vores vision

Missouri S&T vil være det førende offentlige teknologiske forskningsuniversitet inden for opdagelse, kreativitet og innovation.

Vi vil dyrke nysgerrighed, kreativitet og tillid hos vores kandidater. Vi vil være den valgte institution for partnere over hele verden, der søger en højt kvalificeret, talentfuld og iværksættere arbejdsstyrke. innovativ forskning relevante uddannelsesprogrammer, produkter og tjenester og teknologi og ideer til at løse de store udfordringer i vores tid.

Vores værdier

Livslang succes

Vi tilføjer enestående værdi. Fordelene ved Missouri S & T-oplevelsen strækker sig langt ud over en universitetsuddannelse, værdsat grad eller en tilfredsstillende karriere. S & T-oplevelsen forbereder dig på et tilfredsstillende liv defineret af tilliden til at få succes, et ønske om at udmærke sig og en kærlighed til læring, der aldrig stopper.

Kreativitet

Vi er innovatorer. Opbygning af en bedre verden kræver en kreativ gnist, innovative og iværksættertilgange og nysgerrighed efter at opdage og udforske nye løsninger på verdens store udfordringer.

Integritet

Vi holder os ansvarlige for vores handlinger. Vi stræber efter at opretholde de højeste etiske standarder, at opføre os med pålidelighed og respekt for hele menneskeheden og at indgyde i vores campus samfund de samme principper.

Bæredygtighed

Vi lever ved et godt eksempel. Som forvaltere af den offentlige goodwill, de økonomiske ressourcer, der er betroet os, og miljøet, understreger vi modstandsdygtig og bæredygtig praksis i alle vores bestræbelser.

Partnerskaber

Vi er gode partnere. Vi fokuserer på at tilføre værdi og skabe gensidigt fordelagtige partnerskaber. Løsningerne på nutidens store udfordringer kræver agilt samarbejde, teamwork og engagement med vores interessenter, både på campus og i større erhvervsliv, borgerlige, nationale og internationale samfund.

Inklusion

Vi er et inkluderende, indbydende samfund. Vi forsøger at opbygge et kreativt læringsmiljø præget af åbenhed, forståelse og værdiansættelse af alle mennesker og perspektiver.

Placeringer

Rolla

Address
West 13th Street,300
65409 Rolla, Missouri, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig