Moravian College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Moravian College sidder ved skæringspunktet mellem historisk og historiefremstillende. Som det 6. ældste universitet i Amerika har vi fortjent vores ry som et øjenåbnende og et verdensforandrende sted at lære og udforske. Plus, vi er ranket blandt de "bedste colleges i USA" og "de bedste college campuses i PA."

Moravians akademiske ekspertise, top-rangerede fakultet og engagement i mangfoldighed og inklusion er det, der trækker studerende fra hele staten Pennsylvania og videre til at studere ved vores innovative institution.

Som studerende ved Moravian får du den klassiske amerikanske universitetsoplevelse. Og vi ville vide - vi har gjort dette i mere end 275 år. Der er utallige forskningsmuligheder, græsk liv, den nyeste teknologi, sport, studentklubber og endda studier i udlandet. Vi planlægger ikke at sætte nogen grænser for din uddannelse. Faktisk rydder vi en sti for dig at følge dine lidenskaber.

Lad os lave historie sammen.

Undergraduate Academics

Moravian College tilbyder studieprogrammer, der fører til fire baccalaureate grader — Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Music og Bachelor of Science in Sygeplejerske.

Med mere end 55 majors og studieprogrammer at vælge imellem, kan du studere alt fra regnskab til studiokunst. Dobbelt- eller tredobbelt major, hvis du vil. Eller opret din egen hoved, der passer til dine karrieremål og lidenskaber. Uanset hvad du beslutter dig, har du vores støtte.

Se alle bacheloruddannelser .

Derudover kan du deltage i vores Honours-program, SOAR-forskning, lokale praktikpladser, studentklubber, studere i udlandet med mere.

Vores gennemsnitlige klassestørrelse er 17 studerende med et forhold mellem studerende og fakultet på 11: 1. Det betyder, at dine professorer kender dig ved fornavn og bryr dig om din succes! Du får en Macbook Pro og en iPad til brug i alle fire skoleår, og du kan endda beholde dem, når du er færdig med at studere.

Graduate Academics

Moravian Graduate tilbyder mere end 25 kandidatuddannelser og certifikatprogrammer inden for erhvervslivet, uddannelse, sygepleje, rehabiliteringsvidenskab og kunst.

Moravians kandidat- og certifikatuddannelser er designet til at forberede førsteklasses kandidater til at imødekomme behovene i voksende industrier - og de er også designet til at passe ind i dit liv og ikke forkæle det. Derfor tilbydes kandidatkurser i traditionelle, accelererede, blandede og online formater. Du har også det bedste ud af Moravian College 's ressourcer inden for hånden, og vores fakultet, personale og studenterfaring Mentorer er forpligtet til din succes.

Se alle kandidatuddannelser .

Beliggenhed

Moravian, der ligger langs USAs østkyst, kalder Bethlehem, Pennsylvania hjem. I denne travle lille by finder du dig selv kun en kort køretur væk fra større byer som Philadelphia, New York City og Washington, DC Forestil dig alle weekendture og nye eventyr! Men rolig, der er masser at gøre lige i Lehigh Valley også. Uanset om du deltager i en af de bedste musikfestivaler i Nordamerika (Musikfest) eller nyder et baseball-spil på Coca Cola Stadium, er der aldrig et kedeligt øjeblik i Bethlehem, PA.

Bethlehem-samfundet er altid meget imødekommende af moraviske studerende og samarbejder ofte med kollegiet for at tilbyde praktikpladser, praktiske læringsmuligheder og gratis begivenheder.

Vejr

Pennsylvania Lehigh Valley oplever alle fire sæsoner til fulde. Efterår bringer skarpt sweater-vejr og farverige blade. Vinterfrakker vores campus med sne. Foråret tilbyder regnbyger og blomstrende blomster. Og sommeren er solrig og varm. Hver sæson bringer Bethlehem noget andet, og vi elsker det!

Sikkerhed

Ja! Vores studerendes sikkerhed er en højeste prioritet på Moravian College . Vores campuspoliti arbejder for at opretholde et sikkert og sikkert miljø for alle og er altid tilgængelige til hjælp, hvis behovet opstår. Vi tilbyder også 24-timers eskort og daglige pendulstjenester samt nødblå lysetelefoner overalt på campus.

Studieliv

Der er masser at gøre på Moravian College , uanset om du er interesseret i sport, kunst eller samfundsinddragelse. Som en NCAA Division III-skole har Moravian 20 sportshold på universitetsniveau samt 10 intramurale hold, hvis du bare ønsker at have det sjovt! Der er mere end 80 studerende klubber at deltage i, herunder musikensembler, studerende regering, studerende fagforeninger og mere.

Omkostninger og hjælp

Vi er forpligtet til at hjælpe dig med at nå dine mål - og det inkluderer levering af en overkommelig privat uddannelse.

Moravian College tilbyder en International Student Merit Award baseret primært på akademisk præstation: karakterer, styrken af ​​dit akademiske program, dine TOEFL eller IELTS scoringer, og dine SAT score, hvis indsendt.
Kontakt venligst Executive Director of International Enrollment via forespørgselsformular på denne side for mere information om International Student Merit Award.

Placeringer

Betlehem

Address
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Betlehem, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig