NYU | Tisch

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Der findes ingen anden skole i verden som Tisch School of the Arts.

Da Kunstskolen blev grundlagt i NYU i 1965, blev den heralderet som et dristigt eventyr - at være en skole i modsætning til alle andre. Vi mødte denne udfordring, og det, der er opstået i de sidste 50 år, er landets fremtrædende center for studiet af den udøvende, filmiske og nye mediekunst.

Skolen

Vores bredde af ekspertise på tværs af afdelingerne er unik og verdenskendt. Du kan tjene en BA, BFA, MA, MFA, MPS eller PhD i en bred vifte af discipliner, der er entydigt integreret inden for en skole. Kunstnere og lærde kommer fra hele verden for at studere skuespil, dans, design, forestilling, film, animation, skrivning til musikalsk teater, scene, skærm

De studerende

Vi søger og fejrer alle slags unikke stemmer, der høstes fra 48 stater og 39 lande. Vores studerende gennemgår den mest strenge optagelsesproces af enhver skole på NYU. Vi tager meget tid til at afgøre, hvem vi inviterer til skolen. Vores fakultet hælder over akademiske historier, essays, porteføljer, skriver prøver, billeder og forestillinger for at identificere de mest spændende mennesker, der har lyst til at skabe, opfinde, eksperimentere, producere, skrive, kode, film analysere, udføre og gøre

Når du er her, vil du støde på andre mennesker som dig - folk der har en dyb nysgerrighed om sig selv og verden omkring dem. De bliver dine venner og samarbejdspartnere for livet. Du kommer til at grave dybt ind i din disciplin, men du vil også få bredden af ​​en liberal arts uddannelse i et stort forsknings globalt universitet. Dette vil forberede dig på alt, hvad du vil gøre i din rejse for livet. Du vil skabe, du.

Fakultetet

Vores fakultet er berømte professionelle kunstnere og lærde, der har forpligtet deres karriere til at yde praktisk træning. Dette garanterer din uddannelse vil altid være relevant for dit felt. Du vil opdage, at de forstår hvad du behøver at vide, fordi de gør det selv. De deler din lidenskab, og de vil styre dig til at blive mestere i din disciplin. De vil også følge dine karriere og være dine ressourcer i et Tisch-verdensomspændende netværk i de kommende år.

New York City

Vores hjemmebase er New York City, og hvad en stor by er det! Byen bliver sæt til din første film eller fotografi. Du vil træne på en af ​​de professionelle aktørers studioer uptown. Lydene fra gaderne vil inspirere din musik. Du bevæger dig over broen for at deltage i en klasse på Game Center i Brooklyn. Du kan praktisere i de bedste organisationer i landet. Og det uovervindelige kulturliv i New York vil supplere din uddannelse på en måde, der er uovertruffen. Fra gaderne til parkerne, til de verdensklasse institutioner her, er hele denne store by din college campus.

Washington Square

Vi har det særprægede privilegium at være en del af NYU - dette mangfoldige globale universitet, der trives i store byer. Du kan deltage i klubber, være en atlet og tage kurser, der supplerer og udvider dine interesser.

Du kan også lære om kulturer omkring det globale netværk universitet. Du bør studere væk på NYUs andre campuser i Abu Dhabi, Shanghai eller på de andre globale akademiske centre i Accra, Berlin, Buenos Aires, Firenze, London, Madrid, Paris, Prag, Sydney, Tel Aviv og Washington DC


Vores alumni

Der er endnu et netværk, du bliver en del af - vores Tisch alumni netværk. De bliver en vigtig del af dit professionelle liv. Den store nyhed er, at de er overalt, og de gør alt. Der er mere end 25.000 andre Tisch-alumner, der arbejder flittigt i kunst og beslægtede erhverv. På så mange måder påvirker de verden rundt omkring dem. Det er ingen hemmelighed, at nogle har opnået stor berømmelse, og der er utallige historier om succes i de måder vores alumner opfrisker og ændrer lokalsamfund over hele kloden.

I de næste 50 år vil Tisch alumni og fakultet fortsat være de førende kreative kræfter for innovation. I en verden der kræver mindre ødelæggelse og mere skabelse, er Tisch hvor en lys fremtid begynder. Vi håber du vil være med os!


Tisch graduate adgangsside

Placeringer

New York

NYU | Tisch