NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om NYU Steinhardt

NYU Steinhardts one-of-a-kind integration af uddannelse, sundhed, kunst og mediestudier sætter os i hjertet af en bevægelse: uddannelse til social forandring.

Steinhardt-studerende brænder for at hjælpe andre.

Vores mission er at fremme viden, kreativitet og innovation på tværs af kultur, uddannelse og menneskelig udvikling. Vi illustrerer NYU's forpligtelse til at være offentlig service.

Vores akademiske programmer er rangeret blandt landets bedste.

NYU Steinhardts kandidatuddannelser inden for anvendt psykologi, uddannelse, sundhed, medier, musik og scenekunst, og kunst- og kunstyrkerne tiltrækker nylige kandidater, etablerede fagfolk, der søger licens eller certificering, og karriereændringer. Vores pensum giver vores studerende mulighed for at studere i udlandet og opleve praktisk læring.

Avancerede certifikatprogrammer giver dig mulighed for at studere inden for specialiserede områder inden for anvendt psykologi, uddannelse, musik og scenekunst og fysioterapi.

Vi tilbyder også ph.d.-programmer, der forbereder kandidater til karriere inden for akademisk forskning og undervisning, samt professionelle doktorgradsprogrammer til avanceret praksis inden for uddannelsesområder, kunst, ergoterapi og fysioterapi.

Vi omdefinerer holistisk uddannelse.

Vores studerende hører til et stærkt og støttende samfund af lærde - et varmt, nærende miljø, der tilskynder til udforskning af nye ideer. Vores fakultet fører inden for deres faglige områder og samarbejder på tværs af akademiske discipliner: lærere, der arbejder med psykologer og sundhedsfolk, musikere med talepatologer, undervisere med billedkunstnere. De arbejder med studerende til at undersøge emner som indflydelsen af indvandring på læring, børns ernæring og fedme og hvordan digitale medier transformerer sociale forhold. Vores forskningsinstitutter har indflydelse på stipendier og politikker over hele kloden.

Hos Steinhardt foregår læring ind og ud af klasseværelset.

I mere end et århundrede har vi opbygget partnerskaber i vores samfund: med lokale skoler, familier, samfundsagenturer, kunstorganisationer, kulturelle institutioner og sundhedsfaciliteter. En Steinhardt-uddannelse består af strenge klasselokaleundersøgelser samt interning hos New York Citys største mediefirmaer, kliniske placeringer på anerkendte hospitaler eller studerendeundervisning i et af verdens mest forskellige skolesystemer. Det betyder uovertrufne muligheder for professionel uddannelse og karrierefremgang.

Vi forbereder dig til at lede i et globalt samfund.

Ligesom byen kalder vi hjem, vores fakultet, studerende og personale repræsenterer en lang række baggrunde, synspunkter og perspektiver. Og selvom vores rødder går dybt i New York, påvirker vores arbejde derhjemme - og påvirkes af - vores forbindelser i udlandet. Hver dag fortsætter Steinhardt-kandidater med at ændre verden.

NYUs internationale placeringer

  • # 7 - US News
  • # 27 - Times Higher Education World University Rankings
  • # 29 - Akademisk placering af verdensuniversiteter
  • # 52 - QS World University Rankings

Skole tidslinje

Grundlagt i 1890 som School of Pedagogy, NYU Steinhardt var den første professionelle skole, der blev viet til læreruddannelse, der blev etableret ved et amerikansk universitet. Skolens tidlige mission var at uddanne skoleadministratorer og forberede mænd og kvinder til arbejde i colleges for læreruddannelse. I 1921 uddannede skolen lærere på alle niveauer og på tværs af alle områder, inklusive kunst og sundhed, og tilbød bacheloruddannelse gennem ph.d.-grader. Da uddannelsesområdet blev udvidet, udvidede skolen sit fokus til at indarbejde ny viden og videnskabelig udvikling, og nye programmer opstod.

I dag tilbyder NYU Steinhardt mere end 100 bachelor- og kandidatprogrammer gennem sine 11 akademiske afdelinger. Studerende forbereder sig på en karriere inden for uddannelse, medier, musik og scenekunst, ernæring, fysisk og ergoterapi, psykologi, talepatologi og billedkunst. Gennem sin historie har Steinhardt været en livlig institution, der reagerede på sociale forandringer.

Placeringer

New York

Address
82 Washington Square East
10003 New York, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig