Læs den officielle beskrivelse

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College er en privat, non-profit college, der ligger i den kendetegnende New England by Henniker, New Hampshire dedikeret til at yde en ekstraordinær uddannelse for bachelor, kandidat og ph.d.-studerende fra hele verden.

Rangeret af US News og World Report i topklasse af baccalaureate colleges i nord forbereder New England College eleverne på en måde, der er robust, grundig og engagerende. Vi kalder det "erfaringsmæssig læring" eller lære-ved-gør. Uanset om det er et kursus i erhvervslivet eller filosofi, indarbejder NEC professorer den praktiske erfaring i læseplanen, så de studerende gradueres med mere end bare en grad.

Der er mange elementer til New England College, der kan intrigere dig - en unik uddannelsesfilosofi, en malerisk campusindstilling eller alle de aktiviteter, der kan bidrage til din personlige omdannelse - og du kan bare opdage, at det er det rette sted for dig. Velkommen!

Lige uddannelsesmuligheder

Det er New England College's politik at administrere alle uddannelsesprogrammer og relaterede støttetjenester og fordele på en måde, der ikke diskriminerer på grund af en studerendes eller fremtidige elevers race, farve, religion, køn, seksuel orientering, alder, national oprindelse, fysisk eller mental handicap eller andre karakteristika, der ikke lovligt kan danne grundlag for sådanne programmer eller tjenester. Endvidere vil hvert område inden for institutionen tilskynde anvendelsen af ​​minoritets- og kvindelige studerende til at eliminere virkningerne af tidligere forskelsbehandling i bestemmelserne om uddannelsesmæssige og beslægtede tjenester og etablere procedurer, der sikrer lige behandling og lige adgang til faciliteterne og uddannelsesmæssige fordele til alle elever som krævet i loven.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC på et øjeblik

Campus : Henniker, New Hampshire er en hurtig 15 minutter fra statens hovedstad (Concord, NH), 30 minutter fra den største by (Manchester, NH) og 90 minutter fra Boston.Classrooms, mødelokaler og bolighaller deler de omkringliggende skønhed på vores 220-acre campus og Contoocook River.

Programmer : 37 bacheloruddannelser, 12 kandidatuddannelser og et ph.d.-uddannelsesprogram er alle leveret i den liberale kunst tradition, og med vægt på erfaringsmæssig læring, ved dedikeret og gennemført fakultet.

Studerende : Ca. 1.000 på campus og 900 online bachelorstuderende, og 900 kandidatstuderende fra hele verden deltager i New England College. NEC-oplevelsen er samarbejdet og støttende. Meget forskellige, over en tredjedel af NECs elever identificerer sig som elever af farve.

Aktiviteter : 18 varsitysporter, mange intramurale sportsgrene og over 40 klubber og organisationer af alle slags sammen med en endeløs tidsplan med sjove aktiviteter og arrangementer gør det nemt at føle, at du hører hjemme hos NEC. Bliv en del af Pilgrim Nation!

Praktikophold : NEC-studerende har haft gavn af over 1.000 praktikophold, løbende adgang til virkelighedens erfaring og praktisk træning gennem aktivt samarbejde med erhvervspartnere og karriererådgivningstjenester.

Mission & Vision

Mission Statement

New England College er et kreativt og støttende læringssamfund, der udfordrer enkeltpersoner til at forvandle sig selv og deres verden.

Vision

New England College vil være den mest respekterede og efterspurgte små private kollegium i New Hampshire, kendt for sine innovative akademiske programmer og som førende inden for erfaringsundervisning.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

New England College

Anvende lederskab færdigheder til at lede tværfaglige hold i en række forskellige situationer. Kunne bruge finansielle og regnskabsmæssige oplysninger til støtte for tak ... [+]

Anvende lederskab færdigheder til at lede tværfaglige hold i en række forskellige situationer. Kunne bruge finansielle og regnskabsmæssige oplysninger til støtte for taktiske og strategiske beslutninger. Forstå de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at håndtere komplekse projekter til succesfulde konklusioner. [-]
USA Henniker USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
New England College

Master of Science i Computer Information Systems er designet til studerende, der søger at kombinere udviklingen af ​​teknisk kompetence i informationssystemer med at få v ... [+]

Master of Science i Computer Information Systems er designet til studerende, der søger at kombinere udviklingen af ​​teknisk kompetence i informationssystemer med at få viden og fremme færdigheder inden for ledelsesmæssige og organisatoriske områder. Kandidater fra dette program vil være i stand til at arbejde på en række områder for at maksimere de nyeste informationssystemværktøjer og teknikker til fremme af organisatorisk succes.

Specialiseringer / Koncentrationer

Masters of Science i Computer Information Systems (CIS) kræver, at eleverne gennemfører et kernespor af studie, der giver et bredt overblik over emner relevante for informationsteknologi og datalogi. Ud over dette kernespor tilbyder programmet specialiserede koncentrationer, der giver eleverne mulighed for at udforske detaljerede og dybtgående aspekter af et generelt område inden for computerteknologi.... [-]

USA Henniker USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
New England College

Med væksten i den digitale tidsalder har virksomheder og organisationer haft adgang til hidtil usete mængder data. ... [+]

På campus [-]
USA Henniker USA Online
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
New England College

New England College's MSc i Human Services programmer tilbyder studerende et 36-credit degree program, herunder mange af kurser i 60-credit MS i mental sundhed rådgivning ... [+]

New England College's MSc i Human Services programmer tilbyder studerende et 36-credit degree program, herunder mange af kurser i 60-credit MS i mental sundhed rådgivning, uden den intensive praktik komponent. Kandidater fra dette program er forberedt på lederstillinger i sociale ydelser, uddannelse, adfærdsmæssige sundhedsstyring, rådgivningsrelaterede organisationer og sundhedspleje. Specifikke karriere spor, som kandidater kan forfølge, omfatter sagsbehandling, dagbehandling specialister, psykologiske assistenter og faglige evaluatorer.

Den 36-kredit MS i Human Services er ikke designet til at opfylde licenskrav for rådgivende erhverv. Dette program er designet til elever inden for rådgivning, psykologi eller relaterede menneskelige områder, der ønsker at forfølge karriere i private eller offentlige menneskelige tjenester eller rådgivningsindstillinger. Kernekurser giver viden i disciplinen, mens valgfag giver en undersøgelse af nutidige problemstillinger, der gør det muligt for den studerende at fokusere på befolkningsgrupper og / eller områder af interesse for støttende rådgivning og ledelse / ledelse. Studerende vil blive forpligtet til med succes at gennemføre et capstone-projekt for at demonstrere opnåelse af kompetence af centrale faglige færdigheder som et krav til eksamen.... [-]

USA Henniker USA Online
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
98 Bridge Street
03242 Henniker, New Hampshire, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
603.428.2000
Address
USA Online, USA