New Mexico State University College of Health and Social Services

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

NMSU oprettede sit første nogensinde gradsprogram inden for social velfærd i 1970 gennem kontoret for efteruddannelse og lancerede derefter et to-årigt sygeplejeprogram i 1972 efter en årelang undersøgelse fandt bred støtte til at have en sygeplejeplan ved NMSU.

I 1979 etablerede New Mexico State University formelt College of Health and Social Services (CHSS), universitetets centraliserede hjem for de eneste akkrediterede programmer i det sydlige New Mexico til studerende inden for sygepleje, socialt arbejde og folkesundhed. Lowery Davis fungerede som kollegiets første dekan.

I årtierne siden grundlæggelsen har CHSS oplevet en jævn vækst i studenterindskrivning og har nu over 1000 studerende og 300 studerende. CHSS er New Mexicos førende producent af sundhedspersonale, socialarbejdere og folkesundhedspersonale gennem sine fire kandidatuddannelser, tre kandidatuddannelser og en ph.d. program. Studerende og fakultetets befolkning er forskelligartet, og CHSS online-kandidatuddannelser har studerende over hele landet.

Hver skole inden for CHSS- School of Nursing, School of Social Work og Department of Public Health Sciences - arbejder med samfundet og producerer forskning på højt niveau.

Siden grundlæggelsen har CHSS dedikeret sig til at opfylde sin mission om at imødekomme New Mexicos forskellige befolknings behov gennem uddannelse, forskning og service inden for områderne sundhed og social velvære.

Placeringer

Las Cruces

Address
International Mall,1335
88003 Las Cruces, Ny mexico, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig