Læs den officielle beskrivelse

New York Institute of Technology - College of Engineering og Computing Sciences

Udforsk New York Institute of Technology-et dynamisk, højtrangeret og akkrediteret non-profit-universitet, der har til opgave at uddanne den næste generation af ledere og inspirere innovation og fremme iværksætteri.

111909_Picture1.png

Om New York Institute of Technology:

New York Institute of Technology tilbyder bachelor, kandidatuddannelser og faglige uddannelser på mere end 50 fagområder, herunder datalogi, data og cybersikkerhed; biologi og biomedicinske studier; arkitektur og design; ingeniørarbejde; sundhedsprofessioner og medicin; It og digital teknologi; ledelse; kommunikation og markedsføring; uddannelse og rådgivning og energi og bæredygtighed. Et nonprofit, uafhængigt, privat og nonsektarisk institut for videregående uddannelse, byder universitetet velkommen over 9.000 studerende verden over. Universitetet har campusser i New York og Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas) og Vancouver (British Columbia) og programmer rundt om i verden. Mere end 100.000 alumni omfatter et engageret netværk af skuespillere, beslutningstagere og innovatører, der er parat til at ændre verden, løse udfordringer fra det 21. århundrede og genopfinde fremtiden.

Siden 1955 har NYIT forfulgt sin mission til:

 • Giv karriereorienteret faglig uddannelse
 • Giv alle kvalificerede elever adgang til muligheder
 • Støtte forskning og stipendium, der gavner den større verden

Hvem vi er:

På New York Institute of Technology er mangfoldighed repræsenteret af en mosaik af engagerede studerende, der hver især bidrager med unikke intellektuelle, kulturelle og kreative gaver til et rigt og pulserende campus-samfund. Universitetets fakultet og studerende repræsenterer og omfavner en mangfoldighed af perspektiver, værdier, ideer, baggrunde, stilarter, tilgange, erfaringer og overbevisninger - der giver en stimulerende, plejende og virkelig kosmopolitisk 21. århundredes uddannelse. Se NYIT på et overblik her.

111914_Picture1.png

Hvor vi er:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Canada

Om College of Engineering og Computing Sciences:

111915_Picture1.png

New York Institute of Technology er blandt de øverste tredjedel af akkrediterede ingeniørprogrammer opført af US News

Idéer, der virker umulige at realisere, tager form hver dag på New York Institute of Technology, hvor elever lærer at løse problemer, bidrage med løsninger og arbejde på udfordringer fra det 21. århundrede, der direkte påvirker verden. NYIT studerende oplever en bemærkelsesværdig investeringsafkast i deres uddannelse: graduate profession-ready, udstyret med de færdigheder og erfaringer, der søges af top arbejdsgivere, kandidatuddannelser og forskningsinstitutioner over hele verden. PayScale's College Salary rapport placerer College of Engineering and Computing Sciences blandt de top 28% af ingeniørskoler baseret på lønpotentiale.

Akademiske programmer:

 • Elektroteknologi og Computer Engineering, MS
 • Bioengineering, MS
 • Mekanik, MS
 • Computer Science, MS
 • Information, netværk og computersikkerhed, MS
 • Data Science, MS

Innovationscenter for iværksætteri og teknologi (ETIC)

Entreprenørskab og Teknologi Innovation Center (ETIC) er New York Institute of Technology's hub for at fremme opdagelse, dyrke nye virksomheder og produkter og spore nye ideer inden for teknologi, teknik og anvendt videnskab. Ved at udvide partnerskaber mellem industrien, det akademiske samfund og faglige organisationer søger ETIC at gøre en forskel på de kritiske områder inden for it og cybersikkerhed, bioengineering og medicinsk udstyr samt energi og grøn teknologi.

Arbejde i ETICs 8.000 kvadratfod af state-of-the-art laboratorier og faciliteter, arbejder eleverne med partnerfirmaer og investornetværk og hjælper dem med at blive transformative ledere på området.

Anvendt forskning og stipendium:

New York Institute of Technology's forskningsindsats modtager hidtil uset finansiering fra nationale kontorer og gennem interne finansieringsbestræbelser. Universitetets ekspertise inden for områder som cybersikkerhed, robotteknologi, implanterbar / bærbar teknologi, medicin, sundhedspleje, bæredygtighed og mere, styrker NYITs voksende ry for at levere innovative teknologiløsninger til virkelige problemer.

Akkreditering: New York Institute of Technology er akkrediteret af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse og chartret af bestyrelsen for State University of New York; vores individuelle programmer og skoler samt vores globale campuser har også prestigefyldte akkrediteringer. Se en komplet liste over akkrediteringsbureauer.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

New York Institute of Technology (NYIT)

Vores kandidatuddannelse i bioengineering kombinerer kurser i ingeniørteori, biovidenskab og iværksætteri for at give dig de analytiske og praktiske værktøjer til succes ... [+]

Bioengineering, MS

Vores kandidatuddannelse i bioengineering kombinerer kurser i ingeniørteori, biovidenskab og iværksætteri for at give dig de analytiske og praktiske værktøjer til succes inden for bioteknologi og bioteknologi. Vi indarbejder både didaktisk klasseværelse foredrag og laboratorieerfaring, infusere disciplin-specifikke emner med praktisk forskning, workshops med ledere på området og professionelle netværksmuligheder.

MS i Bioengineering fokuserer på teori og udvikling af medicinsk udstyr og dens praktiske anvendelse i skabelsen af nye og nye enheder. Det er velegnet til studerende med en række baggrunde, herunder teknik, biovidenskab og medicin.

Ingeniørfaciliteter... [-]
USA Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
New York Institute of Technology (NYIT)

Master of Science in Computer Science giver dig en omfattende baggrund inden for algoritmer, computationsteori, computerarkitektur, operativsystemer, compiler design og s ... [+]

Computer Science, MS

Master of Science i Computer Science giver dig en omfattende baggrund i:

Algoritmer, computationsteori, computerarkitektur, operativsystemer, compiler design og softwarebaserede systemer.Teori og design af moderne programmeringssprog på højt niveau i udvikling af systemsoftware.Design og analyse af effektive algoritmer.Avancerede emner inden for computerarkitektur, illustreret ved casestudier fra klassiske til moderne processorer, inklusive store computersystemer.Emner, der er specifikke for dit specialiseringsområde, såsom software-engineering, computersikkerhed, netværk, computergrafik, databaser, informationssikkerhed og kunstig intelligens.

Vores 30-kredit pensum tilbyder også en afhandling mulighed, hvor du vil tage seks point i forbindelse med speciale kurser. Dette giver dig mulighed for at få specialisering på områder, der gør dig bedre kvalificeret til specifikke forsknings- og udviklingsmuligheder. Vores Entrepreneurship and Technology Innovation Center i Long Island giver dig mulighed for at deltage i forskningsprojekter inden for områder som cybersikkerhed, sundhedspleje og energi. Dette kan medføre, at dit arbejde bliver offentliggjort i peer-reviewed tidsskrifter og præsenteret ved større konferencer. Du kan også være med på den årlige Cybersecurity Conference på vores campus i Manhattan, hvor vi byder eksperter fra akademisk, erhvervslivet og regeringen over hele verden velkommen.... [-]

USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
New York Institute of Technology (NYIT)

I Master of Science i informations-, netværks- og computersikkerhed vil du kritisk evaluere forskellige tekniske / arkitektoniske løsninger for at begrænse risiko, afbøde ... [+]

Cybersecurity, MS

I Cybersecurity, MS vil du:

Evaluere kritisk forskellige tekniske / arkitektoniske løsninger for at begrænse risikoen, afbøde virkningerne af fjendtlige handlinger og genvinde fra angreb.Design, implementer og vedligehold softwareværktøjer til understøttelse af netværkssikkerhed på tværs af flere operativsystemer.Overvåg oplysninger om en livscyklus for en organisation, herunder planlægning, erhvervelse og gennemførelse af sikre infrastrukturer.Studie algoritme begreber, computer retsmedicin, risikostyring og juridiske problemer, og indtrængen detektion og hacker udnyttelse.

NYIT professorer har fået tildelt flere prestigefyldte forskningsbevillinger på området inden for områder som:... [-]

USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
New York Institute of Technology (NYIT)

Vores netværk verden er drukning i data, der påvirker den måde, virksomhed, regering, videnskab og sundhedspleje udføres. NYIT Data Science, MS er designet til at hjælpe ... [+]

Data Science, MS

Vores netværk verden er drukning i data, der påvirker den måde, virksomhed, regering, videnskab og sundhedspleje udføres. NYIT Data Science, MS er designet til at hjælpe fagfolk og forskere med at sortere gennem denne datatunami ved at give en grundlæggende forståelse af datavidenskabernes metoder og algoritmer.

Ved udgangen af vores 30-kredit-program vil kandidater have færdigheder og viden til at omdanne data til relevant indsigt for at træffe bedre forretningsbeslutninger ved at:

Anvende datavidenskabelogskoncepter og metoder til at løse problemer i forretnings- og videnskabelige sammenhænge og kommunikere disse løsninger effektivt.Brug af computert teori, sprog og algoritmer og matematiske og statistiske modeller til at formulere og implementere data analyser.Anvendelse af etiske metoder i dagligdags tekniske og forretningsmæssige aktiviteter til at tage etiske beslutninger med hensyn til design og brug af datahåndteringsværktøjer.Ingeniørfaciliteter... [-]
USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
New York Institute of Technology (NYIT)

Vores kandidatuddannelse i elektroteknik og computerteknik giver dig omfattende viden og dygtighed inden for områder som avanceret matematik og stokastiske processer; lin ... [+]

Elektrisk

Vores kandidatuddannelse i el- og computerteknik giver dig omfattende viden og færdigheder i:

Avanceret matematik og stokastiske processerLineære systemer og digital kommunikationComputerarkitektur og systemdesignParallel computing, netværk og integreret kredsløb designSpecialiseringsområder såsom computersikkerhed, kvanteberegning, nanoteknologi, signalbehandling og informationsteknologi

Læreplanen på 30 point tilbyder også en specialeindstilling, hvor du tager seks point, der vedrører specialekurser. Dette giver dig mulighed for at få specialisering inden for områder, der gør dig bedre kvalificeret til specifikke forsknings- og udviklingsmuligheder.

Vores iværksætter- og teknologiinnovationscenter i Long Island giver dig muligheden for at deltage i forskningsprojekter inden for områder som cybersikkerhed, sundhedspleje og energi. Dette kan føre til, at dit arbejde bliver offentliggjort i peer-gennemgåede tidsskrifter og præsenteres på større konferencer. Du kan også deltage med os på den årlige Cybersecurity-konference på vores Manhattan-campus, hvor vi byder velkommen til eksperter fra akademiske, erhvervslige og regeringer over hele verden.... [-]

USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
New York Institute of Technology (NYIT)

NYITs innovative Mekanik, MS-program kombinerer grundlæggende koncepter med moderne applikationer. Vores laboratorier og faciliteter, herunder vores iværksætter- og tekno ... [+]

Mekanik, MS

NYITs innovative maskinteknik, MS-program kombinerer grundlæggende begreber med moderne applikationer. Vi tilbyder spændende forsknings muligheder og up-to-date kursusarbejde i:

Fast mekanikVarmeoverførsel og termovæskesystemerEnergisystemerBiomekanik og biomedicinske enhederMicro / nanosensorerMekatronikKontrol og dynamiske systemerBæredygtig teknik

Vores laboratorier og faciliteter, herunder vores Entrepreneurship and Technology Innovation Center og Fabrication Rapid Prototyping Lab, leverer state-of-the-art plads til forskning inden for bioteknologi, hjælpekommunikation, energi og andre relaterede områder. Vores 30-kredit pensum tilbyder både speciale og projektbaserede non-thesis muligheder. Begge giver mulighed for at præsentere arbejde på større konferencer og offentliggøre dine resultater sammen med vores fakulteteksperter i peer-reviewed tidsskrifter.... [-]

USA Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
New York City (Manhattan)
Address
1855 Broadway
10023 New York, New York, USA
Long Island (Old Westbury)
Address
Northern Boulevard P.O. Box 8000
11568-8000 Gamle Westbury, New York, USA
Vancouver
Address
701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada
V7Y 1K8 Vancouver, British Columbia, Canada