New York University, Leonard N. Stern School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fra dag ét, har historien om NYU Stern (New York University, Leonard N. Stern School of Business), afspejlede den for byen, som det er så tæt knyttet. NYU s business school blev grundlagt lidt over 100 år siden for at give erhvervslivet uddannelse til sønner og døtre af indvandrere. I dag er Leonard N. Stern School of Business er på forkant med erhvervsuddannelser i Amerika og verden. NYU Stern Værdier På NYU Stern, har vi formet et miljø, der beriger fremsynede ledere. Vi har skabt den rigeste miljø for læring forretning i landet ved vores forpligtelse til 4 værdier.

  • Akademisk Excellence Vi mener, at kvalitet kommer ikke fra at kende de rigtige svar, men i stille de rigtige spørgsmål. Med en af ​​de største og bedste fakulteter i verden, vores studerende udvikler ikke kun en dybere sæt af færdigheder, men et bredere perspektiv på erhvervslivets rolle i verden.
  • IQ + EQ Vi sætter pris på både IQ og EQ og forme et fællesskab med mennesker, der har både intellektuelle og interpersonelle styrker.
  • Collaborative Fællesskab Vi tror på værdien af ​​vores enestående samarbejde samfund og give en overflod af lederskab muligheder, team roller, klubber og kohorter at fremme en kultur af kollaborativ læring og gør.
  • Energien af en global hub Vi tror på at integrere energien af ​​New York ind i vores akademiske kultur. Vi udnytter den nærhed til erhvervslivet og de kulturelle rigdomme NYC i kreative og innovative måder.

Placeringer

New York

Address
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: