Northern Arizona University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Northern Arizona University

Northern Arizona University er et offentligt universitet tilbyder bachelor, kandidat, og faglige grader af høj kvalitet og samfundsmæssig værdi. Som studerende, du er i centrum af NAU erfaring, som er styret af et dedikeret og fornem fakultet forpligtet til undervisning, individuel engagement, og topforskning.

Overalt du ønsker at lære

Northern Arizona University giver flere måder, du kan tjene din uddannelse, uanset om du har planer om at studere på vores Flagstaff campus, online eller på et af vores steder i hele Arizona.

Excellence i anvendt forskning

Universitetet er en høj-forskningsinstitution, der giver praktiske løsninger på problemer, der påvirker vores region, nation, og verden. Vores studerende og verdenskendte fakultet forskere arbejder sammen om at finde løsninger på klimaforandringerne, mindretals sundhedspleje forskelle, forbedre proteser teknologi, og skabe bæredygtige løsninger til en bred vifte af emner.

Undervisningen og omkostninger

Vi ved college udgifter kan undertiden virke skræmmende, men giver dig en fremragende værdi er noget, vi er meget engagerede i:

Din bachelor undervisning sats er garanteret til at forblive den samme i 4 år.
Hvis du bor i en af ​​14 støtteberettigede vestlige stater, vil din undervisning være ca. halvdelen af ​​out-of-state undervisning sats.
Vores studerende har næsten 25 procent mindre studerende lån gæld end landsgennemsnittet.

Atletik

Northern Arizona University har 15 NCAA Division I atletik hold. Vi tilbyder en ekstraordinær elev-atlet oplevelse, der kulminerede i eksamen. Vores programmer er blevet hædret flere gange med den prestigefyldte Big Sky Conference Presidents 'Cup, som anerkender overordnet sportslig succes i konkurrence og i akademikere.

Vores værdier

Excellence i uddannelse

Vi tilbyder en streng, høj kvalitet og overkommelige uddannelse til alle vores elever. Se de fantastiske forskelle, mange af vores kandidater har gjort.

Din succes

For at sikre din fremtidige succes, er vi forpligtet til at placere de behov, du, den lærende, i centrum for alt, hvad vi gør. Vores skelnes professorer er forpligtet til ikke blot at undervise dig, men tjener som mentorer og arbejde med dig så godt. Her, hands-on læring og mulighederne for forskning og kreative sysler er tilgængelige for dig, selv som en bachelor.

fjernundervisning

Det er vigtigt for os at give alle kvalificerede studerende med adgang til videregående uddannelse. Gennem De udvidede universitetscampusser i det nordlige Arizona, kan du tjene en grad på flere steder i hele Arizona.

Mangfoldighed

Fejring og fremme mangfoldighed er en hjørnesten i universitetet. For at hjælpe udvide din universitet oplevelse, vi sponsorerer en lang række internationale muligheder og multikulturelle begivenheder.

Vi fremmer inklusion i hele dit universitet pensum. Derudover skaber vi muligheder for alle forskellige grupper til at dele deres perspektiver og viden-så alle studerende får en rig lærerig oplevelse. Sammen bygger vi en civil, engagerende, og respektfuld campus klima, hvor alle baggrunde respekteres.

Alle studerende opfordres til at deltage i vores brede vifte af studerende klubber og organisationer, der fremmer forskellige interesser.

Integritet

Fairness og ærlighed er ikke kun træk ved en beundringsværdig person,-de er også træk af beundringsværdige organisationer. Vi stræber efter netop dette, og er forpligtet til gennemsigtighed og ansvarlighed-til retfærdighed og ærlighed-i alt hvad vi gør. Alle vores nyeste fakta og statistikker kan findes på kontoret for Planlægning og Institutional Research.

Placeringer

Flagstaff

Address
Northern Arizona University
South San Francisco Street

86011 Flagstaff, Arizona, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig