Northwood University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Missionen for Northwood University er at udvikle de fremtidige ledere af en global, frit enterprise samfund.

Kerneværdier Statement

Vi tror på:

fordelene ved en iværksætterkultur, frit enterprise samfundet. individuel frihed og individuelt ansvar. fungerer fra et fundament af etik og integritet. fremme og udnytte det globale, forskelligartede og multikulturelle karakter af virksomheden.

Core Formål Statement

Det centrale formål er at udvikle ledere, ledere og iværksættere med karakter og færdigheder til at køre personlige, organisatoriske og samfundsmæssige succes.

Resultater & attributter

Etiske regler

Samfundet af studerende, undervisere og ansatte i Northwood University bekræfter denne etiske regler som den adfærd, der fremmer vores fælles værdier.

Frihed: Vi vil udvise den personlige frihed, mens forsikring andre være immune over for vilkårlig indblanding på grund af betingelser eller omstændigheder, hvilket sikrer, at frihed kun vil blive begrænset af vores ansvar for dens konsekvenser.

Respekt: Vi vil behandle alle andre med hensyn til deres forhold og med tankevækkende hensyntagen til deres værdi som mennesker.

Empati: Vi vil bestræbe sig på at forstå de følelser, tanker og forestillinger om andre for at medfølelse og retfærdighed i vores handlinger kan medføre.

Spiritualitet: Vi vil søge det åndelige udvikling er nødvendig for vores lykke og vækst og tilskynde et miljø, der understøtter denne vækst for alle.

Ærlighed: Vi vil omfavne sandfærdighed, retfærdighed, redelighed og kræve ikke foreligger svig eller bedrag i os selv og andre, med hvem vi handler.

Achievement: Vi vil udøve vores evner til at skabe høj præstation og bifalder den høje præstation af andre.

Integritet: I alle vores handlinger, skal vi være styret af en kodeks for adfærd, der afspejler vores værdier, uhindret af omstændighederne, personlig vinding, offentligt pres eller privat fristelse.

Ansvar: Vi vil være ansvarlig for pleje og andres velfærd og ansvarlig for de tilsigtede og utilsigtede konsekvenser af vores handlinger.

En universitetsuddannelse er mere end de udbudte kurser og de erfaringer der stilles til rådighed. Det er arkitekturen i de elementer, der skal skabe definerede resultater. Som et lærende samfund, vi fokuserer vores indsats på udførelsen af ​​de følgende resultater og attributter.

Vores kandidater:

1.. Forstå tradition for frihed.

  1. Har en bred praktisk forståelse af deres valgte område.

  2. Er bekendt med de ideer, drivende enterprise ledere.

4.. Kommunikere effektivt i skrift og tale.

5.. Forstå komplekse globale spørgsmål.

6.. Har en konstant tiltrækning til nye ideer.

7.. Kan forklare deres personlige værdier.

8.. Forstå de æstetiske, kreative og åndelige elementer i livet.

9.. Er effektive selv-evaluatorer.

10.. Er handlingsorienteret.

11.. Er dygtige til at opdage og løse problemer.

12.. Søge livslang uddannelse.

Den Northwood Idé

Vi ser en Northwood University uddannelse som en investering i din fremtid. Enhver person, som bruger tiden til en Northwood uddannelse giver op for muligheden for at afsætte den tid til alle de andre sysler, han eller hun kan engagere sig i løbet af denne tid.

Værdien af ​​ideen

Vi mener, at konkurrencedygtige, produktive indsats kan overvinde forhindringer, løse problemer, og opnå mål; at mennesker kan gøre en forskel i verden, de lever i; at politisk og økonomisk frihed er af afgørende betydning i frigive kreativitet og produktivitet; dette offer - besparelser - er en nødvendig forudsætning for fremskridt; at lige muligheder er baseret på bidrag og ulighed af belønning efter de samme kriterier er ikke kun relevant, men de nødvendige betingelser; i et system ikke tvinges i overensstemmelse med nogle overordnede plan; at det er forskellene mellem os, der gør os interessante og nyttige for hinanden; i friheden til at fejle. Vi skal være fri til at bære de positive og negative konsekvenser af vores handlinger; at i et konkurrencedygtigt system, alle der deltager gavn af det; Vi dedikerer os til fjernelse af kunstige barrierer for lige muligheder for alle mennesker. Racemæssige, religiøse og seksuelle barrierer er bandlyst for os; at en forståelse og værdsættelse af kunst og humaniora er en primær kilde til menneskelig berigelse i livet for produktive mennesker; at uddannelse er aldrig noget, som én person kan gøre til en anden. Det er snarere noget to mennesker gør sammen. Det betyder, at en uddannelsesinstitution er primært en formidler af viden.

Vi praktiserer en sund skepsis af store og magtfulde regering, fordi vi mener, historien har tydeligt vist, at sådanne strukturer bevæge sig hurtigt fra at være af de mennesker i retning af at blive over folket, og frihed er tabt i balance. Vores intolerance af monolitisk magt er konsistent på tværs af virksomheden, arbejdskraft, og regeringen spektrum. Vi formoder desuden, at som samfund kan vi ikke vinde ved etableringen af ​​lovlige monopoler, undtagen i meget få og begrænsede omstændigheder.

Dette er den Northwood Idé.

historie

Den 23. marts 1959 to unge mænd med en idé, et mål og en pragmatisk filosofi at omfatte det hele, brød væk fra deres karriere i en traditionel skole struktur for at skabe et nyt koncept i undervisningen.

Deres visionære idé blev en realitet, da Dr. Arthur E. Turner og Dr. R. Gary Stauffer indskrevet 100 studerende på Northwood Institute, ved hjælp af en 19. palæ århundrede i Alma, Michigan, som en skolebygning, en lille mængde af lånte penge til driftsudgifter, og en stor mængde af beslutsomhed.

Northwood blev oprettet som verden var under forandring. Russerne havde lanceret Sputnik og Amerika var snart at følge. Stauffer og Turner så kapløbet om at rummet. De forestillede sig en ny type universitet-en, hvor undervisning i ledelse førte måde. Mens grænser rummet var afsløre deres hemmeligheder, Stauffer og Turner forstod alle bestræbelser - tekniske, produktion, markedsføring, detailhandel, hver type virksomhed - havde brug for state-of-the-art, etik-drevet ledelse.

Tiden har valideret succes, hvad disse to unge undervisere kaldet "The Northwood Idea" - indarbejde erfaringerne fra den amerikanske fri-enterprise samfund i kollegiet klasseværelset.

Dr. David E. Fry tog roret i 1982 og derefter Dr. Keith A. Pretty in 2006 hver fortsatte de samme idealer som Stauffer og Turner, aldrig vakler fra kerneværdierne, University voksede og modnet. Akademisk læseplaner udvides; Northwood gik fra at være et institut til et akkrediteret Universitet, DeVos Graduate School of Management blev oprettet, og derefter udvides; Adult Degree Program og dets centreret udvidet til over 20 steder i otte stater; internationale program centre blev dannet i Malaysia, Folkerepublikken Kina, Sri Lanka, og Schweiz; og betydelig konstruktion ligesom campus Student Life Centers merværdi til Northwood elevernes oplevelse. Nye bestræbelser såsom Aftermarket Studies, underholdning og sport management og mode merchandising sammen med en campus partnerskab i Montreux, Schweiz, viser en beriget oplevelse for alle vores studerende.

Med et klart formuleret mission at udvikle de fremtidige ledere af en global, frit enterprise samfund, er Northwood University udvide sin tilstedeværelse i nationale og internationale spillesteder. Professorer er engageret i den økonomiske og politisk dialog; studerende dukker op som mestre i regionale og nationale akademiske konkurrencer. På alle campusser og i alle divisioner, er Northwood University energi og er aktivt forfølger dynamisk programmering og øget indflydelse.

Northwood University uddanner ledere og iværksættere - dygtige og etiske ledere. Med over 35.000 alumner og et pulserende fremtid forude, The Northwood Idea er i live og godt.

Placeringer

Midland

Address
4000 Whiting Dr

48640 Midland, Michigan, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig