Nova Southeastern University, College of Computing and Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

NSU's College for Computing and Engineering understøtter nichespecialiseringer og nyder et fremragende nationalt omdømme

Velkommen til College of Computing and Engineering (CCE) ved Nova Southeastern University. Siden den industrielle revolution har ingeniører og forskere været på forkant med innovation og forandring i verden. I dag står vi over for en dynamisk, udfordrende verden, der kræver presserende løsninger for at skabe balance mellem menneskelige behov og naturlige bekymringer. Efterspørgslen efter ledere med problemløsninger med ingeniør- og computerkompetencer har aldrig været større. College of Computing and Engineering er en vigtig styrke inden for uddannelsesmæssig innovation, der giver uddannelsesprogrammer med forskel for at forberede de studerende til lederroller inden for informationsteknologi. Kollegiets styrker inkluderer et fremragende fakultet, en avanceret læseplan og fleksible online- og campusbaserede formater til dets bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer.

På CCE uddanner vi nutidens ingeniører og computere til at være morgendagens problemløsende ledere gennem innovative læseplaner og forskningsaktiviteter. Vores fremtrædende fakultet engagerer studerende i et unikt, interaktivt læringsmiljø, der letter akademisk ekspertise og forbereder vores studerende til deres fremtidige karriere, mens de tjener en BS, MS eller Ph.D. grad. Alle programmer gør det muligt for arbejdende fagfolk at tjene MS eller Ph.D. uden at afbryde deres karriere. Virksomheder, der søger nye kilder til talent, ser på vores college på grund af vores engagement i vores studerende og kvalitetsprogrammer.

126129_pexels-photo-1438072.jpeg

Vores historie

I 1964 blev Nova University of Advanced Technology chartret som en ph.d.-institution i fysisk-samfundsvidenskab. Nova Southeastern University sidder på land, der tidligere var Foreman Field, et uddannelsesfelt for flådeflyvere under 2. verdenskrig beliggende i Davie, Florida. I 1961 udpegede præsident John F. Kennedy, hvad der nu er det 300 mål store campus til uddannelsesmæssigt brug.

Fra og med 1975 med oprettelsen af et kandidatuddannelsesprogram under ledelse af Dr. Edward Simco har skolen været en pioner inden for computerundersøgelser og uddannelse. Med sin første generelle computer, en VAX 11/780, begyndte skolen at tilbyde onlineprogrammer i 1983 og skabte det første elektroniske klasseværelse i 1985.

I 1981 drs. John Scigliano og Abraham Fischler brainstormede om udsigten til at starte en doktorgrad i informationsvidenskab til fagfolk inden for informationsbibliotek, der bruger telekommunikation som det vigtigste leveringsmedium.

Center for Computer-Based Learning (CBL) blev dannet i 1983 for at opbygge en ny leveringsmekanisme til læring af computermedieret kommunikation til "online" -læring. Doktorgrad i informationsvidenskab (DAIS) starter.

Skolen opretter det første elektroniske klasseværelse (ECR) i 1985 med Master of Science in Computer-Based Learning online-program. Dette program havde otte fælles kernekurser og syv specialiseringer af studier, herunder uddannelse og læring (MSTL), information resource management (MIRM) og informationssystemer (MIS).

I 1989 fusionerer Center for Computer-Based Learning (CBL) og Center for Computer Science (CCS) og danner Center for Computer and Information Sciences (CCIS). Den nye skole støttede nu specialiserede områder inden for datalogi, computerinformationssystemer, informationssystemer, informationsvidenskab og computerteknologi i uddannelse. Dr. Edward Lieblein, dekan for skolen fra 1993 til 2009.

Hurtige fakta

  1. College of Computing and Engineering forbereder ledere til udfordringerne i det 21. århundrede.
  2. Arbejdende fagfolk sætter pris på fleksible formater til at gennemføre uddannelser uden karriereforstyrrelse.
  3. NSU tjener nationen som et nationalt center for akademisk ekspertise inden for informationssikkerhed
  4. Siden 1975 har NSU været en regional pioner inden for computerundersøgelser og uddannelse.
  5. Fremhævet fakultetets forskning og underviser i en række systemer og nye teknologier.
  6. Opdaterede læseplaner gør vores bachelor- og kandidatuddannelser virkelig aktuelle.
  7. Kollegiet var online i 1983 og oprettede det første elektroniske klasseværelse i 1985.
  8. Koncentrationer i vores kandidatuddannelser dækker områder med presserende behov, såsom cybersikkerhed, software engineering og datavidenskab.
  9. Alumni arbejder hos Fortune 500-organisationer, forskellige føderale og statslige agenturer og universiteter over hele kloden.

Alumni

Over 4.500 studerende er uddannet fra College for Computing and Engineering. Alumni er en meget speciel del af College for Computing and Engineering samfund, og vi er stolte af dem alle; vores kandidater har opnået succes inden for branchen, videregående uddannelser og regeringen.

Vores kandidater arbejder hos større organisationer som Boeing, IBM, Apple, Microsoft, Google og forskellige amerikanske regeringsorganer samt på colleges og universiteter over hele kloden i fakultets- og administrationsstillinger.

NSU Alumni Association og College of Computing and Engineering tilbyder en bred vifte af alumnebegivenheder hele året rundt i South Florida og over hele landet. Deltag i tidligere klassekammerater for at oprette forbindelse igen, netværk, socialisere, lære og have det sjovt. Vi opfordrer dig til ofte at tjekke din mailbox, e-mail og Alumni Association webstedet for at lære om kommende begivenheder i dit område.

Placeringer

Lauderdalefortet

Address
3301 College Avenue
33314 Lauderdalefortet, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig