Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En af de førende handelshøjskoler i Florida, H. Wayne Huizenga College for Business and Entrepreneurship på NSU når studerende globalt med online og on-site, internationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser.

Lær en af de få skoler i nationen at kende med iværksætteri i sit navn, og hvor:

 • Fakultet i den virkelige verden leverer en ajourført læseplan, der fremmer ånden i innovative tanker på arbejdspladsen.
 • Mere end 3.000 studerende forfølger en række bachelor- og kandidatgrader.
 • Du vælger, hvordan du studerer, hvad enten det drejer sig om heltid eller deltid, online.
 • En dynamisk hovedcampus i Fort Lauderdale-Davie, Florida.

startup, meeting, brainstorming

Vision

H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship er en verdensomspændende udbyder af akademisk, professionel og praktisk uddannelse for enkeltpersoner i erhvervslivet, akademia, regeringen og nonprofitorganisationer. Med et anerkendt omdømme for kvalitet giver Huizenga College of Business & Entrepreneurship forretningsforbindelser og moderne teknologi overlegne virkelige verden læringsoplevelser for studerende.

Mission

H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship 's mission er at uddanne fremtidige forretningsledere og iværksættere ved at give dem en kant, der vil forberede dem til bedst at tjene vores unikke internationale og serviceøkonomi i det sydøstlige Florida.

writing, pen, man

Filosofi

Vi tror på denne hurtige, hurtigt skiftende verden, individer i erhvervslivet, akademia, regeringen og almennyttige organisationer har brug for praktiske, tilgængelige, uddannelsesmuligheder med overlegen værdi. Kun ved at bruge fakultet, der besidder videnskabelige og faglige kvalifikationer, leverer personlig interaktion med studerende og effektivt bruger teknologi, kan vi forberede studerende til succes.

Vi kan kun realisere vores vision, hvis alle fakulteter og ansatte på Huizenga College of Business med støtte fra vores andre interessenter er dedikeret til innovation inden for kurser, læseplaner, leveringsmetoder og tjenester til studerende i henhold til de studerendes behov. Succesen med Huizenga College of Business afhænger af vores fakultet, personale og studerendes evne til at anvende nyligt erhvervet viden for at skabe værdi i deres respektive forretnings-, akademiske, regerings- og almennyttige organisationer og samfundet som helhed .

principper

 • Gør alle vores akademiske anliggender med integritet.
 • Vær forpligtet til Huizenga College of Business and Entrepreneurship's vision, mission, filosofi og principper.
 • Behandl hinanden med værdighed, respekt og følsomhed for at skabe et omsorgsfuldt miljø, der giver fakultet, personale og studerende mulighed for at nå deres største potentiale.
 • Bliv fokuseret på og forudse behovene hos vores bestanddele, så vi kan forberede vores studerende til at være "forme" i vores samfund, ikke blot "reaktorer."
 • Sæt høje forventninger til os selv og demonstr initiativ, dømmekraft, fleksibilitet og teamwork, så vi kan udføre vores mission og vision.
 • Har et overbevisende ønske om at fremme viden om, hvordan organisationer fungerer og anvende denne viden, så at udvikling af kreative løsninger er et hovedfokus i livet.
 • Har visionen, kreativiteten, åbenheden og modtageligheden til at udfordre status quo, skabe læring og forandring og se vores rolle i Huizenga College of Business and Entrepreneurship og universitetet som en del af en dynamisk proces snarere end et sæt statisk, faste forhold til beslægtede opgaver.
 • Forsøg konstant at forstå de bidrag, vi kan yde til organisationens vision og mission, og søge at bidrage, hvor der er en klar, komparativ fordel.
 • Tro på, at livslang læring og anvendelsen af denne læring i høj grad forbedrer samfundet.
 • Vær kulturelt moden og demonstrer en stærk påskønnelse af mangfoldighed og den rigdom, det bringer til liv og læring.

Placeringer

Lauderdalefortet

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Lauderdalefortet, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig