Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bliv en del af det juridiske samfund ved NSU-loven

Med uddannelsesprogrammer for juriststuderende, paralegals, praktiserende advokater og fagfolk, der udvider deres juridiske viden, udretter Nova Southeastern University (NSU) Law alle studerende med de færdigheder, der er nødvendige for professionel succes - i dag, i morgen og i flere årtier fremover.

NSU er beliggende i Fort Lauderdale, Florida, USA, en indgangsport til internationale advokatfirmaer, virksomheds hovedkvarter, regerings- og almennyttige organisationer, handel og iværksættermuligheder. NSU-kanten hjælper dig med at fokusere din lidenskab til at forberede dig til at lykkes i din karriere, dit samfund og dit liv.

130530_LAW_Exterior_retouched-2018small.jpg

NSU Online tilbyder seks forskellige kandidatuddannelser

Master of Laws (LL.M.) til praktiserende advokater

Master of Science in Law Uddannelsesret
Master of Science in Law Arbejdsret
Master of Science i sundhedsret
Master of Science in Law Law

Paralegal Certifikat Program

18 års erfaring inden for onlineuddannelse.

Med 18 års erfaring i onlineuddannelse er NSU Law fakultetet ægte mentorer og forbilder, der udfordrer og inspirerer dig. Deres ekspertise og kompetence inden for etablerede og nye lovområder giver broen mellem tradition og udvikling inden for det juridiske erhverv. NSU Law fakultet og erfarne advokater underviser i alle NSU LL.M., kandidatuddannelse i ret og paralegal Certificate Program klasser.

Opnå dine mål på din plan

NSU-personale er her for at sikre, at din overgang til online-studerende er glat. Målet er at gøre det så let som muligt for dig at nå dine mål via fordybende studier i den disciplin, du vælger. Derfor har Nova Southeastern University's Shepard Broad College of Law valgt ikke at kræve GRE- eller LSAT-eksamener til optagelse i dets online Masters-programmer.

Vores læseplan er oprettet til travle fagfolk, der også har hjemmearbejde og familieansvar. De målrettede online-kurser hjælper dig med at optjene din Master of Science in Law i så lidt som to år, når det passer til din egen tidsplan, fra dit hjem eller kontors privatliv. LL.M. og Paralegal Certificate-programmer kan afsluttes i et år med fuldtidsstudie.

NSU Shepard Broad College of Law tilbyder også uddannelser på sin Fort Lauderdale, Florida, USA campus, herunder:

Accelereret Juris Doctor for udenlandske advokater - 2 år

Juris Doctor fuld tid - 3 år

Juris Doctor deltid - 4 år (aftenklasser)

Bachelor of Science Paralegal Studies - 4 år

Juridisk videnskab og teknologi studerende mindreårig

Placeringer

Lauderdalefortet

Address
3305 College Ave, Davie, FL, United States
33314 Lauderdalefortet, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig