Old Dominion University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indledning

Forudsat spændende uddannelsesmuligheder og den viden og erfaring i verdensklasse, prisvindende fakultet, Old Dominion University online programmer er ideel til at imødekomme behovene hos nutidens elever.

Kvalitet Uddannelse

Old Dominion ry for uddannelse af høj kvalitet strækker sig tilbage til 1930, da det åbnede sine døre i Norfolk, VA, som en afdeling af College of William and Mary. I dag ODU er en af ​​de få offentlige universiteter med en Carnegie Foundation "Ph.d. Universiteter: Højere Research aktivitet" forskel. Vores professorer skabe viden, samt dele det. Attesterer, at kvaliteten af ​​sine programmer, er Old Dominion University akkrediteret, men Kommissionen om Colleges i det sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler at tildele studentereksamen, masters, uddannelse specialist, og ph.d.-grader. Desuden er en lang række uddannelser på universitetet individuelt akkrediteret af specialiserede agenturer, der er anerkendt af Rådet for Højere Uddannelse Akkreditering.

Praktiske kurser Tilbyder synkrone og asynkrone online kurser, ODU giver studerende til at fortsætte deres uddannelse og stadig opfylde kravene til familie og arbejde. Læs mere om vores online læringsmiljø her.

Support Services Old Dominion University giver de samme faglige støtter og ressourcer til online-studerende som for on-campus studerende. Udforsk vores online faglige ressourcer her. Teknisk support er tilgængelig hele dagen og hele natten, hver dag hele året.

Placeringer

Norfolk

Address
Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401
VA 23529 Norfolk, Virginia, USA