PATTEN UNIVERSITY

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hos Patten University, mener vi, at alle skal have mulighed for at få en kvalitet college uddannelse. Vi er forpligtet til at gøre de videregående uddannelser tilgængelige og økonomisk overkommelige for alle, uanset deres alder, placering, etnicitet eller finansielle situation.

Siden 1944 har Patten Universitet fået ry for omhyggeligt mentoring studerende og gøre en forskel i vores samfund. I dag har vi udvidet vores rækkevidde via online uddannelse, samtidig med at vores forpligtelse til at berige verden og give de studerende tæt personlig opmærksomhed. Hos Patten, er du aldrig bare et nummer.

Hjælpe dig trives

Med vores online-programmer, vi fokusere på at hjælpe erhvervsaktive voksne erhverve de færdigheder og den viden, de har brug for at fremme eller ændre deres karriere. Vores fleksible online-læring platform giver dig frihed til at tjene din uddannelse på dine vilkår mens du stadig nyder tæt samspil med fakultetet og de studerende på en engagerende læringsmiljø.

Vi er også forpligtet til at gøre uddannelse overkommelig så eleverne kan tjene en grad uden at erhverve en gældsbyrden. Vores innovative undervisning model og strategisk reduktion af bureaukratiske overliggende giver os mulighed for at sænke omkostningerne og videregive besparelserne til dig.

Akkreditering Patten University er akkrediteret af WASC Senior College og University Kommissionen ( "WSCUC"). WSCUC er en regional akkreditering agentur tjener en forskelligartet gruppe af offentlige og private videregående uddannelsesinstitutioner i hele Californien, Hawaii, og Stillehavet, samt et begrænset antal institutioner uden for USA Gennem sit arbejde med peer review, baseret på standarder, som er aftalt med medlemskabet, WSCUC tilskynder til fortsat institutionelle forbedringer og sikrer medlemskabet og dets valgkredse, herunder offentligheden, at akkrediterede institutioner opfylder deres missioner i service til deres elever og almenvellet.

Placeringer

Oakland

Address
2433 Coolidge Ave.
94601 Oakland, Californien, USA

USA Online

Address
USA Online, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig