Park University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Park University blev grundlagt i 1875, og er en fire-årig, privat, nonprofit, fælles skole, liberale kunst institution med uddannelser, der er fuldt akkrediteret af Higher Learning Kommissionen, et medlem af North Central Sammenslutningen af skoler og skoler. Park er blevet kåret som den højest rangerede værdi landsdækkende blandt private gymnasier og universiteter af forældre og gymnasier, en online ressource for forældre til college-bundet studerende, og har ingen ud af staten undervisning. At studere på Park University Som en privat institution, Park 's klasser er små og engagerende. Professorer give personlig opmærksomhed og forberede eleverne til livslang læring. Med studerende fra mere end 120 lande, giver Park muligheder for at lære om nye kulturer og få den viden til at lykkes i en global markedsplads. Studerende immatrikulation på Park University kan færdiggøre deres uddannelse i traditionelle klasser, i online klasser, eller ved at kombinere traditionelle og online klasser på en måde, der passer til deres behov og øger deres uddannelsesmæssige erfaringer. Vores online-kurser er interaktive, studerende centreret, og bliver undervist af højt kvalificerede, erfarne fakultet. Vores mål er at gøre det så bekvemt som muligt for dig at tjene en videregående uddannelse og opbygge din succes. Akademisk supportcenter tilbyder mange tjenester til at hjælpe vores studerende med deres akademiske fremskridt og Karriereudvikling Cente r yder service til alle faser af karriereudvikling. Studieretninger Park University tilbyder bachelor-og kandidatniveau uddannelser i at følge fagområder:

Kunst, musik & teater forretning Kommunikationsstudier uddannelse HUMANIORA Information & datalogi / matematik SPROG Ledelse & Administration Naturvidenskaber Prelaw Premed / Medicinsk Social Sciences & Psykologi

Akkreditering Park University 's uddannelser er akkrediteret af Higher Learning Kommissionen, et medlem af North Central Sammenslutningen af skoler og skoler.

Placeringer

Parkville

Park University

Address
Park University, 8700 NW River Park Drive
64152 Parkville, Missouri, USA
Telefonnummer
+1 816-741-2000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer