Læs den officielle beskrivelse

Point Loma Nazarene University er kendt for at være fremsynede. Hos PLNU, akademikere, tro og samfund er alle afgørende. Studerende drage fordel af denne afbalancerede tilgang til uddannelse og overlade PLNU parat til at tænke, handle og bidrage til verden.

Ud over de mere end 60 bachelor fagområder, PLNU tilbyder graduate program regionale centre i hele det sydlige Californien. PLNU tjener mere end 3.500 elever.

Vidste du?

Siden 2004 har over 90 procent af PLNU studerende, der har ansøgt om optagelse til læger, tandlæger, optometri, apotek, og veterinære skoler blevet optaget. I 2008 Åbne Døre rapport, PLNU arbejdsværelse i udlandet program rangeret 15th i nationen (blandt kandidatgrad-indrømmelse institutioner) for andelen af ​​bachelorer, der deltager - omkring 30 procent af dimitteret seniorer har studeret i udlandet. PLNU er nationalt anerkendt for sit lederskab på området for bæredygtighed - vindende San Diego Environmental Services Recycler af the Year Award fire ud af de sidste seks år og bliver kåret som en af ​​Amerikas 100 grønneste skoler ved Sierra Club i både 2010 og 2011. Gennem PLNU s LoveWorks Kortfristet Mission Program, mere end 2.000 studerende, fakultet, personale og alumner har tjent mennesker i nød i cirka 60 verdens områder. PLNU Center for International Development forsker bæredygtige forretningspraksis og løsninger på den globale fattigdom. Siden 2005, 22 studerende film / tv-programmer har vundet priser eller optrådte på filmfestivaler. PLNU Speech og debat Team har været national mester i de nationale parlamentariske debat Associeringernes yearlong konkurrencer konkurrence fire ud af de sidste syv år, konkurrerer mod sådanne skoler som UC Berkeley og UCLA.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Point Loma Nazarene University

Dette program vil udstyre dig til at opfylde dit kald, med kurser såsom Førende i Diverse Fællesskaber, konflikthåndtering og forandring, organisatoriske systemer og Beha ... [+]

Du har følt et ønske om noget mere, for at blive leder, du har været kaldet til at være.

Du er klar til at tage det næste skridt i din karriere, til at påtage sig en større grad af lederskab og kontrol over din fremtid. Master of Arts i Organisatorisk Lederskab vil udstyre dig til at lede andre med ægte tillid og balance. Dette program er designet til bearbejdning af fagfolk med to leveringsmuligheder at give dig den fleksibilitet, du har brug for at tjene din uddannelse samtidig med at arbejde i din nuværende rolle. Fra efteråret 2016 kan du tilmelde dig i 100% online format tilgængelig fra overalt, eller in-person-format, der opfylder én nat om ugen på vores Mission Valley campus i San Diego.... [-]

Engelsk
Fuldtid
20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk