Presidio Graduate School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission

Uddanne og inspirere en ny generation af dygtige, visionære og initiativrige ledere til at omdanne erhvervsliv og offentlig politik og skabe en mere retfærdig, velstående og bæredygtig verden.

Vores vision

Ved at opmuntre medfødte lederskabsfærdigheder i forskellige folk med varierende færdigheder og interesser og fremme et støttende netværk blandt dem, vil vi aktivere tusindvis af fagfolk over hele kloden og udvikle dem til ledere, som vil designe, lede, påvirke og udvikle velstående virksomheder til en bæredygtig fremtid.

Vores Værdier

Disse værdier er infunderet i alt, hvad vi gør ind og ud af klasseværelset.

FÆLLESSKAB

Studerende på PGS uddanner hinanden i klasseværelset og videre. De udfordrer hinandens antagelser, udvider hinandens oplevelsesområde og lærer hinanden at se verden fra forskellige perspektiver. Dette livlige livslangt netværk leder alumner gennem deres karriere og videre.

Innovation

PGS fremmer en innovativ og drevet ånd. Løbende engagement med nøgleindustriledere som fakultet, forandringsembedsmænd, gæsteforelæsere og trustees giver os et dybere perspektiv på at udnytte innovation til det fælles gode og forberede eleverne til at designe og lede banebrydende virksomheder, virksomheder og organisationer.

Integritet

At skabe en bedre verden kræver den største integritet, mod og ærlighed. Dette er indblandet i vores akademikere, operationer og relationer med studerende, alumner, fakulteter, akkreditanter, bestyrelsesmedlemmer og det bredere samfund.

Social retfærdighed

Vores samfund er inkluderende. Vi arbejder kollektivt i forfølgelse af social retfærdighed og det fælles gode. Vi omfavner alle former for mangfoldighed hos vores elever, medarbejdere, fakultet og bestyrelse. Vores studentledede Diversity & Social Justice Committee styrer os løbende mod yderligere integration.

bæredygtighed

PGS er dybt engageret i økologisk og social bæredygtighed, som infunderer vores pædagogik, læseplan og samfund. Vi forbereder vores elever til at fremme bæredygtighed i virksomheder og organisationer. Som førende inden for videregående uddannelser søger vi at påvirke andre universiteter for at integrere bæredygtighed i deres programdesign.

Personlig udvikling

På PGS oplever eleverne en parallel rejse med transformationsledelse og personlig vækst. Studerende forstår teori, udvikle færdigheder og få den personlige beherskelse der skal være instrumenter til den forandring, de ønsker at se i verden.

Hvorfor Presidio Graduate School?

Bæredygtighed i hvert kursus.

Vi tackler ikke bare bæredygtighed som et valgfelt, for i dagens verden er det ikke en mulighed. Hvert kursus læres gennem en bæredygtighedslinsen, der træner eleverne til at se i systemer - ikke kun ord og tal. En forståelse for, hvordan alt er forbundet, er en presidiums supermagt.

Samarbejd din vej til toppen!

Vi arbejder hårdt på at skabe et sandt læringssamfund. Vores fakultet og elevkrop mener, at vanskelige problemer kun løses gennem mindshare. Klassetid omfatter workshave øvelser, dyader, hurtige brand sessioner, dialog og foredrag.

Erfaring er uddannelse.

De fleste mennesker lærer bedst ved at øve det, de læres, ikke ved at lytte til foredrag eller læse bøger (ikke kun bøger). Vores Experiential Learning-program har vores elever, der arbejder med virkelige planlægningsprojekter for virkelige virksomheder, der har en reel indvirkning. Dette er en del af 360 graders akademikere, den holistiske læringserfaring.

Placeringer

Seattle

Address
4450 Blakely Avenue NE
Bainbridge Island, Seattle

98110 Seattle, District of Columbia, USA

San Francisco

Address
San Francisco, Californien, USA